Περιμένοντας την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός περιμένει πλέον την οριστική απόφαση της Μπαρτσελόνα, σχετικά με το αν ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου, πριν ολοκληρώσει την επιστροφή του Έλληνα παίκτη.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πλέον την οριστική απόφαση της Μπαρτσελόνα, σχετικά με το αν ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει για την απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου, πριν ολοκληρώσει την επιστροφή του Έλληνα παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή, για συμβόλαιο 3,5 ετών. Ο Παπανικολάου θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος, όμως πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, από την πλευρά της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί έχουν δικαίωμα να ισοφαρίσουν την προσφορά των «ερυθρολεύκων» και να εντάξουν αυτοί τον Έλληνα παίκτη στο έμψυχο δυναμικό τους. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν τους Περπέρογλου, Αρμπίνες και Βεζένκοφ στη συγκεκριμένη θέση, όμως μπορεί να αποφασίσουν την ενεργοποίηση της ρήτρας μόνο και μόνο για να μην ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι», με τους οποίους βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. 

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έχουν μποροστά τους μια εβδομάδα, έτσι ώστε να ισοφαρίσουν την πρόταση των «ερυθρολεύκων». Αν δε κάνουν κάποια κίνηση, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδος θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν και τυπικά τη συμφωνία με τον Παπανικολάου, εντάσσοντάς τον για δεύτερη φορά στην καριέρα του, στο έμψυχο δυναμικό τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.