«Απρόθυμος για Αρσεναλ ο Λεβ»

Στους λόγους για τους οποίους ο προπονητής της Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ θα απέρριπτε ενδεχόμενη πρόταση συνεργασίας με την Αρσεναλ, αναφέρεται δημοσίευμα των Τάιμς.

Στους λόγους για τους οποίους ο προπονητής της Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ θα απέρριπτε ενδεχόμενη πρόταση συνεργασίας με την Αρσεναλ, αναφέρεται δημοσίευμα των Τάιμς.
 
Το όνομα του 58χρονου Γερμανού είναι ένα από αυτά που συζητιούνται ως αντικαταστάτες του Αρσέν Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων», αλλά ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα θετικός απέναντι στην προοπτική αυτή, ειδικά αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.
 
Αν ο Λεβ αναλάμβανε τους Λονδρέζους, αυτή θα ήταν η πρώτη του δουλειά σε σύλλογο μετά από 14 χρόνια, ενώ και το συμβόλαιό του με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ισχύ για άλλη δύο χρόνια.
 
Θα ήταν δύσκολο για εκείνον να πιάσει δουλειά στο Εμιρεϊτς αμέσως μετά το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου θα οδηγήσει τη Γερμανία, αφού η προετοιμασία της Αρσεναλ θα ξεκινήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά στις 15 Ιουλίου.
 
Επιπλέον, ο διάδοχος του Βενγκέρ θα πρέπει να ταξιδέψει σχεδόν αμέσως με την αποστολή της ομάδας στη Σιγκαπούρη για φιλικά προετοιμασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.