Επιμένει για τον Γιόχανσον η Γκενκ

Η Γκενκ είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον, τον οποίο έχει συμπεριλάβει στη μετεγγραφική της λίστα τις τελευταίες ημέρες.

Η Γκενκ είναι αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον, τον οποίο έχει συμπεριλάβει στη μετεγγραφική της λίστα τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βελγική ομάδα, θα προσπαθήσει να πείσει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ για την παραχώρηση του Σουηδού μέσου, ενώ παράλληλα θα καταθέσει και επίσημη πρόταση.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “oetbalnieuws.be” αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Γκενκ βλέπουν στο πρόσωπο του μέσου της Ένωσης, τον ιδανικό παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι “κιτρινόμαυροι” από την πλευρά τους, έχουν ξεκαθαρίσει κατά το παρελθόν, πως δε σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον Γιόχανσον, καθώς θεωρείται βασικό στέλεχος της ομάδας του Γκουστάβο Πογιέτ, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Για να παραχωρηθεί ο Σουηδός, θα πρέπει να κατατεθεί στους “κιτρινόμαυρους”, μια άκρως δελεαστική πρόταση από την πλευρά των Βέλγων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.