Σενάρια για αποχώρηση του Βεζυρτζή

Αυξάνονται τις τελευταίες ώρες τα σενάρια, που θέλουν τον Νίκο Βεζυρτζή να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Αυξάνονται τις τελευταίες ώρες τα σενάρια, που θέλουν τον Νίκο Βεζυρτζή να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παράγοντας του “Δικεφάλου” του Βορρά είναι δυσαρεστημένος με την τοποθέτηση του Λούμπος Μίχελ στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούσε πως θα έπαιρνε αυτός τη συγκεκριμένη θέση, μετά την αποχώρηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από την προεδρία της ομάδας.

Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι αντίθετος με την παραμονή του Ιγκόρ Τούντορ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και πως διαφωνεί με την σχετική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη. Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του, πως θα παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ και πως θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. 

Από εκεί και πέρα, οι “ασπρόμαυροι” προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Τούμπα, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή τους στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Ο Ιγκόρ Τούντορ καλείται να ανατρέψει άμεσα το αρνητικό κλίμα και να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών, μετά τη νέα στήριξη που πήρε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.