Πειθαρχική δίωξη στον Δώνη

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Έλληνα τεχνικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη σήμερα στην:

1.Άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων σε βάρος του Γεωργίου Δώνη, προπονητή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι στα Ιωάννινα στις 18-2-2012, δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων διαιτησίας και δη του διαιτητή του αγώνα.

2.Άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της ΠΑΕ Καλλονή, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι στις 21-12-2011,
δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων διαιτησίας και διαιτητών.

3.Άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων σε βάρος του σωματείου Ιωνικός, νομίμως εκπροσωπουμένου, διότι, στις 19-2-2012 στο δημοτικό στάδιο Νεαπόλεως, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το Πρωτάθλημα της Δ? Εθνικής μεταξύ αυτού (γηπεδούχου) και της ομάδας Κερατσίνι ΑΠΟ, παράγοντες, παίκτες και οπαδοί του δημιούργησαν επεισόδια τα οποία στο σύνολό τους εμπίπτουν στην έννοια του Πειθαρχικού Κώδικα «εκτεταμένα επεισόδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.