Παρελθόν ο Μίσα

«Το σέρβικο και το παγκόσμιο πινγκ πονγκ έχασαν έναν από τους γίγαντες, έναν από τους πυλώνες της κοινότητας του αθλήματός μας».

«Το σέρβικο και το παγκόσμιο πινγκ πονγκ έχασαν έναν από τους γίγαντες, έναν από τους πυλώνες της κοινότητας του αθλήματός μας». Με αυτά τα συγκινητικά λόγια η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) ανακοίνωσε μέσα από την ιστοσελίδα της τον θάνατο του Μίχοβιλ-Μίσα Καπετάνιτς, σε ηλικία 89 ετών. Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος της E.T.T.U. από το 1986 έως το 1992, πρόεδρος νωρίτερα και της σέρβικης ομοσπονδίας, επίτιμο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F) και σύμβουλος του προέδρου της. Επίσης, ήταν επίτιμος πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης του αθλήματος (B.T.T.U.) και αντιπρόεδρος της Ι.T.T.F..

«Οι σκέψεις μας πηγαίνουν τόσο στην οικογένειά του όσο και στους στενούς φίλους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Μίσα άφησε μια μεγάλη κληρονομιά στο άθλημά μας και την οργάνωσή μας», δήλωσε ο πρόεδρος ETTU Στέφανο Μπόσι.

Οι άνθρωποι του σέρβικου πινγκ πονγκ αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον Καπετάνιτς. «Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της σέρβικης ομοσπονδίας και εξ ονόματος όλων των συλλόγων-μελών της και όλων των υπαλλήλων στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη βαθύτατη συμπάθειά μας στην οικογένεια του Μίσα Kαπετάνιτς, ιδιαίτερα στην κόρη του. Φεύγοντας από τη ζωή ο καλός μας φίλος Μίσα λείπει ήδη για τους Σέρβους, τη Βαλκανική και τη Μεσογειακή Ένωση, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή ομοσπονδία», δήλωσε ο πρόεδρος της σέρβικης ομοσπονδίας Ζόραν Κάλινιτς.

Ο Μίσα Καπετάνιτς ήταν διπλωμάτης στο επάγγελμα. Είχε στενή φιλία με τον πρώην πρόεδρο και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Χρήστο Χριστοδουλάτο, ενώ είχε πολύ καλή σχέση και με τον νυν πρόεδρο και επί σειρά ετών γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Μανώλη Κολυμπάδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.