“Θα την πατήσει με την…πεπατημένη”

Ο προπονητής της ΑΕΚ και πρώην μέλος του πράσινου τεχνικού τιμ, Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα νικήσει τη Μακάμπι στον πέμπτο αγώνα των πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ και πρώην μέλος του πράσινου τεχνικού τιμ, Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα νικήσει τη Μακάμπι στον πέμπτο αγώνα των πλέι-οφ της Ευρωλίγκα. «Θα δείξει μέσα στο γεμάτο γήπεδο πως είναι το απόλυτο αφεντικό», τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος είπε:
Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ:
«Εφόσον γύρισε το εις βάρος του 2-1 και έκανε το 2-2 σε μία δύσκολη έδρα, έχει την τύχη στα χέρια του. Θα είναι γεμάτο το γήπεδο και θα δείξει μέσα σε αυτό πως είναι το απόλυτο αφεντικό. Η Μακάμπι δεν είναι η ομάδα φόβητρο. Ακόμα και όταν έκανε το 1-1 όλοι οι μπασκετικοί πιστεύαμε ότι δεν μπορεί να φτάσει στις τρεις νίκες. Είναι μία ομάδα που έχει αρκετούς καλούς παίκτες, όμως δεν μου αρέσει το στυλ που παίζει. Θα τη χαρακτήριζα “σοφτ” ομάδα και είναι μονοδιάστατη στο παιχνίδι της. Σε γενικές γραμμές παίζει ελεύθερο μπάσκετ και χάνει τον ρυθμό της κατά τη διάρκεια του 40λεπτου ενός αγώνα. Από εκεί που μπορεί να κερδίζει 6-0, μπορεί εύκολα να χάσει και 12-0».

Για το πλάνο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο αυριανό ματς
«Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την πεπατημένη που έκανε τη σειρά 2-2. Δεν θα ρισκάρει και θα κάνει τα συνηθισμένα ροτέισον, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής από τους 7-8 βασικούς παίκτες που χρησιμοποιεί συνήθως. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και παίζει με μία λογική που δεν μπορεί να χάσει. Έτσι όπως παίζει η Μακάμπι, δείχνει πως δεν έχει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της. Πιστεύω ότι η Μακάμπι δεν θα καταφέρει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδό του»

Για τη φετινή πορεία του ΟΣΦΠ
«Δεν περίμενα ότι ο Ολυμπιακός θα κατάφερνε να πάει νωρίτερα στο Final 4, σύμφωνα με όσα είχα δει στην αρχή της σεζόν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Με την προσθήκη του Ντόρσεϊ και του Λο και την εξέλιξη των νεαρών παικτών κατάφερε να φτάσει στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Έχει παίξει συγκλονιστικό μπάσκετ στους τελευταίους αγώνες της διοργάνωσης. Αυτό οφείλεται καθαρά στον Ίβκοβιτς και στους συνεργάτες του. Θυμίζει μία κολεγιακή ομάδα με τον τρόπο που αμύνεται, επιτίθεται και τον τρόπο που αγωνίζεται γενικότερα».

Για την ΑΕΚ της Α2
«Σε αντίθεση με την Α1 νομίζω ότι στη Α2 μπορούν όλες οι ομάδες να κερδίσουν τους πάντες. Όσον αφορά την ομάδα μου είναι καλά, προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Λαγκαδά. Δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Στόχος μας είναι να βγούμε τρίτοι στη βαθμολογία. Αν συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, τότε πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε την τρίτη θέση και θα ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Δεν υπάρχουν έσοδα αυτή τη στιγμή στην Α2 και υπάρχει ένας άνθρωπος (Νίκος Γεωργαντζόγλου) που πληρώνει τα πάντα. Πιστεύω ότι αν πετύχουμε τους στόχους μας, τότε θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.