Θετική η ΕΟΕ για αξιοποίηση του ΟΑΚΑ

Θετική υπο προϋποθέσεις στην αξιοποίηση του ΟΑΚΑ παρουσιάζεται με ανακοίνωσή της η ΕΟΕ.

Θετική στην αξιοποίηση του ΟΑΚΑ παρουσιάζεται  με ανακοίνωσή της η ΕΟΕ. Θετική διότι με τον τρόπο αυτό θα βελτιωθεί και η κατάστασή των εγκαταστάσεων οι οποίες όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι δεν ειναι και η καλύτερη δυνατή. Όμως υπάρχουν και προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο όπως το να βρεθεί εναλλακτική λύση για τους αθλητές που προπονούνται και στεγάζονται σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε επίσημα θέση για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την “Athens Alive”, ενώ δηλώνει πρόθυμη να συμφωνήσει σε μια σοβαρή πρόταση αξιοποίησης του ΟΑΚΑ. 

Η ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία και ανήκει το ΟΑΚΑ αλλά όχι και η διαχείρισή του, έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ της αξιοποίησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων των οποίων την κακή κατάσταση όλοι γνωρίζουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΟΕ,  ασφαλώς και είναι πρόθυμη να συμφωνήσει με μία σοβαρή πρόταση αξιοποίησης του ΟΑΚΑ, με την προϋπόθεση  να υπάρξει  εναλλακτική λύση για τους αθλητές που προπονούνται και στεγάζονται σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Είναι υποχρέωση και καθήκον της ΕΟΕ να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που έχει δεχθεί και συνεχίζει να δέχεται απανωτά χτυπήματα από την οικονομική κρίση αλλά και από τους πολέμιους του αθλητισμού στη χώρα μας. Μετά τη στέρηση των κινήτρων, ας μην πάρουμε από τους αθλητές και τις εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.