Τέλος ο Μελ από τη Μπέτις

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπέτις αποτελεί ο Πέπε Μελ, πληρώνοντας ουσιαστικά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπέτις αποτελεί ο Πέπε Μελ, πληρώνοντας ουσιαστικά τις κακές εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα. 

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μπέτις αποφάσισε να απολύσει τον Πέπε Μελ από προπονητή της πρώτης ομάδας του συλλόγου,» ανέφερε η Μπέτις στην ανακοίνωση της.

Πάντως δεν ανακοινώθηκε ο διάδοχός του, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα. Ο Μελ, ο οποίος έχει επίσης περάσει από τον πάγκο των Χετάφε, Ράγιο Βαγιεκάνο και Γουέστ Μπρομ στην Premier League, ανέλαβε την Μπέτις για δεύτερη φορά τον Δεκέμβριο του 2014 και την οδήγησε στον άμεσο προβιβασμό , κατακτώντας το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Η τελευταία φορά που κέρδισε στη La Liga την τρέχουσα σεζόν, ήταν στο τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Σάββατο ηττήθηκε (1-0) από την Χετάφε και έμεινε στην 15η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.