Οι “βόμβες” από το Σαράγεβο

Διαβάστε το κοινό στοιχείο που έχουν τα δύο γκολ "ποιήματα" τα οποία επανέφεραν την εσωστρέφεια στο τριφύλλι.

Διαβάστε το κοινό στοιχείο που έχουν τα δύο γκολ “ποιήματα” τα οποία επανέφεραν την εσωστρέφεια στο τριφύλλι. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με τον ΠΑΟΚ (2-0) και όλα έδειχναν πως ο Αντρέα Στραματσόνι θα πάρει την νίκη στο πρώτο του μεγάλο παιχνίδι στην Ελλάδα. Αμ δε.  Ο Τσίμιροτ φρόντισε με ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα να “βαρύνει” τα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού και να αλλάξει τις ποδοσφαιρικές ισορροπίες στο χορτάρι.

Τα πόδια των παικτών του Τούντορ έβγαλαν φτερά, οι παίκτες του Δικέφαλου πίστεψαν στην ανατροπή και αυτή ήρθε. Ήταν τόσο καθοριστικό το γκολ αυτό που επί της ουσίας έδειξε το πόσο στερείται σωστής νοοτροπίας ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι. Νοοτροπίας νικητή δηλαδή. Σίγουρα η ομάδα είναι νέα, με πολλά νέα πρόσωπα και μπορεί κανείς να βρει δικαιολογίες. Ωστόσο στον φετινό Παναθηναϊκό οι δικαιολογίες μοιάζουν να στερεύουν.

Λίγες μέρες νωρίτερα, οι πράσινοι είχαν τεθεί εκτός κυπέλλου και πάλι εξαιτίας μιας γκολάρας που δέχτηκαν από τον Μίλος Στόιτσεφ του Ατρόμητου. Πρόκειται επίσης για ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Ένα γκολ στην κίνηση, απέναντι γωνία που άφησε άγαλμα τον Στιλ. όπως άγαλμα έμεινε και στο ξερό σουτ του Τσίμιροτ. Τί κοινό έχουν λοιπόν τα δύο αυτά γκολ που επανέφεραν την εσωστρέφεια στον Παναθηανϊκό; 

Το Σαράγεβο! Και οι δύο παίκτες ήρθαν φέτος στην Ελλάδα από την βοσνιακή ομάδα. Ο ένας για λογαριασμό του Ατρόμητου (Μίλος Στόιτσεφ) και ο άλλος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (Γκόικο Τσίμιροτ) Είχαν παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό στα ματς με τον Ατρόμητο για το Europa League της περσινής περιόδου. Είχαν οδηγήσει τότε την ομάδα τους στην πρόκριση με εντυπωσιακή ανατροπή μέσα στο Περιστέρι. 

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος είχε σημειώσει στο μπλοκάκι του τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι ανάγκες του Ατρόμητου, τον έκαναν να πείσει τον Γιώργο Σπανό να ανοίξει το ταμείο της η ομάδα για να αγοράσει τον Σέρβο (Στόιτσεφ). Το ίδιο συνέβη και από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Τσίμιροτ. Οι δυο τους άργησαν να προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα αλλά τον τελευταίο καιρό δείχνουν να κερδίζουν την εκτίμηση των προπονητών τους. Πρώτο τους θύμα; Κοινό. Ο Παναθηναϊκός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.