Παππάς: «Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ο Νίκος Παππάς.

Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μετεγγραφή του στον «Δικέφαλο» του Βορρά και υπογράμμισε πως θέλει να παραμείνει στην Πυλαία και μετά το τέλος της σεζόν. Ο Παππάς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4». Αναλυτικά:

Για τη μεταγραφή του: «Από την αρχή της σεζόν είχα κάποια θέματα με την Μπιλμπάο, τελικά το θέμα ξεκαθάρισε και έμεινα ελεύθερος. Προέκυψε ο ΠΑΟΚ και καθώς ήθελα να αγωνιστώ σε μια ανταγωνιστική ομάδα, ήρθα για να παίξω μπάσκετ».

Για το πως προέκυψε ο ΠΑΟΚ: «Από την στιγμή που έμεινα ελεύθερος, ο ατζέντης μου το έκανε γνωστό στις ομάδες και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε άμεσα, μίλησα και με τον κόουτς και έτσι αποφάσισα να έρθω στην ομάδα».

Για την πορεία του στο εξωτερικό: «Είχαμε μεγάλες επιτυχίες σε επίπεδο Εφήβων και Νέων με την Εθνική ομάδα και κάποια στιγμή μου ήρθε πρόταση από την Μπιλμπάο. Η προοπτική αυτή μου άρεσε καθώς το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο και έτσι βρέθηκα στην Ισπανία αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενα τελικά».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Όταν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να έχει σε πρώτη μοίρα τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Ήρθα για να παίξω μπάσκετ και να βοηθήσω την ομάδα και παράλληλα να βρω κι εγώ τον ρυθμό μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά και για την ομάδα και για μένα. Μίλησα με τον κόουτς και συμφώνησε να έρθω στην ομάδα, μου δίνει την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και πιστεύω ότι γρήγορα θα είμαι σε καλή κατάσταση. Ήμουν εκτός αγώνων για οκτώ μήνες περίπου αλλά πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ, εξαρτάται από μένα να δουλέψω και να πάρω χρόνο συμμετοχής».

Για το λόγο που αποχώρησε από την Μπιλμπάο: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα καθώς είμαστε πλέον στα δικαστήρια με την Μπιλμπάο».

Για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ το τελευταίο διάστημα: «Σίγουρα με απασχολούν όλα αυτά, θέλω να υπάρχει οργάνωση και οικονομική σταθερότητα στο πρωτάθλημα. Σαφώς και με ενδιαφέρει πολύ επίσης να παίξω καλό μπάσκετ και αυτό θα κοιτάξω τώρα αλλά θέλω να πάει μπροστά και το άθλημα. Τώρα πάντως σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να πάνε όλα καλά, να προσαρμοστώ γρήγορα».

Για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει για αυτήν την ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.