Ο απολογισμός της ΑΕΠ Ηρακλής

Ανακοίνωση με την οποία κάνει τον απολογισμό των κινήσεών της στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Ποντίων Ηρακλής.

Ανακοίνωση με την οποία κάνει τον απολογισμό των κινήσεών της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Ποντίων Ηρακλής, η οποία προχώρησε στην απόκτηση είκοσι ποδοσφαιριστών.
Η ανακοίνωση:
H Διοίκηση του ΤΑΠ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ, μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αισθάνεται την ανάγκη να τονίσει τα παρακάτω:
Αγωνιστική Ενίσχυση: αποκτήθηκαν συνολικά είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, δώδεκα (12) επαγγελματίες και οκτώ (8) εκπαιδευόμενοι ερασιτέχνες,
Συγκεκριμένα:
Οι επαγγελματίες που αποκτήθηκαν είναι οι εξής: Γεωργίου Άκης, Γκόγκας Αθανάσιος, Ηλίας Μιχάλης, Κωνσταντινίδης Βασίλης, Κωστάκης Χάρης, Νατσούρας Αντώνης, Οικονόμου Κώστας, Παληγεώργος Γεώργιος, Προβατίδης Ηλίας, Τριανταφυλλίδης Νίκος.
Επίσης, το επαγγελματικό ρόστερ δυνάμωσε με την προσθήκη δύο άξιων ποδοσφαιριστών από τον Γ.Σ. Ηρακλή. Η ειδική αναφορά για τους Παπαστεριανό Άγγελο και Νατσιόπουλο Αλέξη, η απόκτηση των οποίων αποτελεί τη δική μας απάντηση, ενάντια στις “σειρήνες” της SUPERLEAGUE” !  
Με τον ημίθεο συνεχίζουν να αγωνίζονται και οι Κωφός, Στεργιανάς, Σαράφογλου, Τσιλιανίδης, Μικρός, Μαυρίδης, Πόπτσης και Καρανδρέας από την ερασιτεχνική ομάδα, οι οποίοι όντας ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, επιλέχθηκαν από τους προπονητές να συνδράμουν στη νέα προσπάθεια της ομάδας μας.
Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η επιλογή ειδικά μεταξύ των ερασιτεχνών ήταν πράγματι πολύ δύσκολή και “άχαρη” διότι και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι πραγματικά ταλέντα και κυρίως ΑΡΙΣΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ! Δυστυχώς, όμως, δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι! Ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ και πιστεύουμε σύσσωμος ο κυανόλευκος κόσμος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ότι όλα αυτά τα παιδιά στην πιο δύσκολη ώρα, κράτησαν όρθιο το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ!
Ευχόμαστε ειλικρινά η ποδοσφαιρική τους καριέρα να είναι τέτοια ώστε να μας αναγκάσουν να συνεργαστούμε στο μέλλον, αν και οι ίδιοι το θελήσουν.
Τέλος, ανακοινώνουμε ότι ήδη έχουν ληφθεί σειρά πρωτοβουλιών προς κάθε κατεύθυνση, για την αντιμετώπιση της απαράδεκτα εχθρικής στάσης της Αστυνομίας όσον αφορά τόσο τα προβλήματα που δημιουργούνται στην έδρα μας (απαγόρευση χρήσης Θύρας 13) όσο και κυρίως ενάντια στον οργανωμένο κόσμο του Ηρακλή, με αφορμή την ταλαιπωρία στα Ιωάννινα».
Τέλος, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Νίκου Θεοδοσιάδη ως συνεργάτη του Λεωνίδα Μπίλη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.