Με ΕΑΠ το πρώτο μεγάλο στοίχημα του Παμβοχαϊκού

Με αντίπαλο την ΕΑ Πατρών που βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών ο Παμβοχαϊκός έχει την Δευτέρα (19.00) την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το άλμα στην βαθμολογία της Volleyleague.

Με αντίπαλο την ΕΑ Πατρών που βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών ο Παμβοχαϊκός έχει την Δευτέρα (19.00) την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το άλμα στην βαθμολογία της Volleyleague. Με καθαρή νίκη επί των Πατρινών η ομάδα του Ζαλμά ανεβαίνει στην δεύτερη θέση και φλερτάρει με την κορυφή.

«Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι ως προς την σημασία του αγώνα, αφού ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή και δεν μας ξεγελά η βαθμολογική της θέση. Έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να είναι προσεκτικοί κι η αλήθεια είναι ότι μας φοβίζει λίγο το άγνωστο, αφού δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί η ΕΑΠ», είπε αρχικά ο Νίκος Ζαλμάς και συνέχισε: «Προσωπικά θέλω να δω τους παίκτες μου να παίζουν καλό βόλεϊ, όχι μόνο αύριο, αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά, αφού είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα. Χρειάζεται σοβαρότητα για να κλειδώσουμε την παρουσία μας στην τετράδα του πρωταθλήματος». Κι αν στο Βραχάτι θέλουν τη νίκη για να βρεθούν ακόμη πιο ψηλά, στους Αχαιούς οι βαθμοί είναι αναγκαίοι στην προσπάθεια της ομάδας να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

«Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Παμβοχαϊκός αλλά δεν έχουμε περιθώρια και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο Γιώργος Χριστόπουλος που δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μαντέκα ο οποίος παίζει πλέον στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης. Η ΕΑ Πατρών μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες χωρίς μάλιστα να έχει καταφέρει να πάρει σετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.