Αδαμίδης στο Novasports.gr: «Ο Λεονάρντο θα μείνει στην ΑΕΚ»

Ολοκληρώθηκε η μεταμεσονύχτια συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Λεονάρντο, Γιάννη Καινούριο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr, το οποίο παρά το προχωρημένο της ώρας, βρέθηκε στον τόπο της συνάντησης. "Δεν υφίσταται η προσφυγή του Καράμπελα".

Ολοκληρώθηκε η μεταμεσονύχτια συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Λεονάρντο, Γιάννη Καινούριο και ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr, το οποίο παρά το προχωρημένο της ώρας, βρέθηκε στον τόπο της συνάντησης.

Όπως αποκλειστικά σας ενημέρωσε το Novasports.gr εδώ και λίγη ώρα, λίγο πριν τις 12 άρχισε σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, η δεύτερη μέσα στην ημέρα συνάντηση των δύο πλευρών.

Το «παρών» στη συνάντηση αυτή έδωσε και ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Κασνακίδης. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για περίπου 45 λεπτά το θέμα της προσφυγής του Λεονάρντο και αποφάσισαν σε μία νέα συνάντηση που θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

Αδαμίδης και Κασνακίδης παρέμειναν στον συγκεκριμένο χώρο μέχρι και λίγα λεπτά πριν τις 2 τα μεσάνυχτα.

Αποχωρώντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε αποκλειστικά στο Novasports.gr: «Εδώ και μέρες είχα ρωτήσει και τον παίκτη και τον μάνατζέρ του αν είχαν σκοπό να καταθέσουν προσφυγή και μου απάντησαν αρνητικά. Σήμερα συναντηθήκαμε δύο φορές με τον μάνατζερ του Λεονάρντο ο οποίος μου είπε ότι ο μόνος λόγος που έγινε η προσφυγή ήταν για να διασφαλίσει ο παίκτης τα χρήματά του και όχι επειδή έχει πρόθεση να πάει σε άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε οριστική λύση και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ».

Σχετικά με τις προτάσεις που φέρεται να έχει ο Βραζιλιάνος ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε: «Δεν μας είπε κάτι τέτοιο, μας είπε ότι έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματά του και πως στόχος του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ».

Για την προσφυγή του Νίκου Καράμπελα, ο Σταύρος Αδαμίδης μας είπε: «Με τον Καράμπελα συναντηθήκαμε για πολύ ώρα το πρωί, απέρριψε την πρόταση της Καλσρούης μετά τη συνάντηση που είχαμε και μάλιστα το απόγευμα μου δήλωσε ότι δεν υφίσταται η προσφυγή του, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μας είπε πως αν έρθει κάποια άλλη πρόταση η οποία θα του εξασφαλίζει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΚ, να το δούμε θετικά και συμφωνήσαμε να μην σταθούμε εμπόδιο. Προς το παρών παραμένει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.