Πρίντεζης: «Γεμάτο ΣΕΦ με κόσμια συμπεριφορά»

Ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον δεύτερο τελικό των play off της Basket League, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του να φτάσει στο 2-0.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον δεύτερο τελικό των play off της Basket League, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα του να φτάσει στο 2-0. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στη νίκη των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα. Επίσης, δήλωσε πως περιμένει την αντίδραση του Παναθηναϊκού Superfoods, στο δεύτερο ματς της σειράς των τελικών. Ο Πρίντεζης μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού: «Ήταν μία καλή ομαδική νίκη, με σωστό μπάσκετ, ορθολογικό και άρτια εκτελεσμένο πλάνο, αλλά τίποτα παραπάνω από το 1-0. Η ιστορία μας έχει διδάξει πως το σημαντικότερο σε σειρές τελικών και τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδια, είναι η διαχείριση της επιτυχίας και της αποτυχίας. Ο Παναθηναϊκός είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσει, είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν στο ΣΕΦ και να μας νικήσουν, όπως κάναμε και εμείς στην έδρα τους. Δεν έχει κριθεί τίποτε». 

Για τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στους Πειραιώτες: «Χάρηκα πολύ με τον τρόπο που ήρθε αυτή η νίκη, γιατί αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να βγουν μπροστά όταν χρειάζεται. Οι εποχές που το μπάσκετ ήταν υπόθεση ενός ή δύο παικτών έχει περάσει ανεπιστρεπτί και νιώθω πολύ όμορφά όταν εγώ δεν έχω καλό ρυθμό, υπάρχουν παιδιά που έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και βοηθούν την ομάδα». 

Για το επόμενο παιχνίδι των Πειραιωτών: «Το μόνο που σκεφτόμαστε πλέον είναι το δεύτερο παιχνίδι και πως θα διορθώσουμε τα λάθη μας, πως θα παίξουμε καλύτερα για να κάνουμε το 2-0. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί ένα γεμάτο ΣΕΦ με κόσμια συμπεριφορά, την παραμικρή ακρότητα και τον κόσμο να μας βοηθήσει με τη φωνή του και μόνο, μέσα σε ένα πολιτισμένο πλαίσιο. Αυτό θα μας βοηθήσει πραγματικά και τίποτε άλλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.