Κυπελλούχος Τουρκίας ο Δικαιουλάκος

Κυπελλούχος Τουρκίας αναδείχθηκε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος με την γυναικεία ομάδα της Φενέρμπαχτσε.

Κυπελλούχος Τουρκίας αναδείχθηκε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος με την γυναικεία ομάδα της Φενέρμπαχτσε. 

Η «Φενέρ» του Έλληνα τεχνικού επικράτησε της Γαλατασαράι στον τελικό με 69-61. Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανδρών της γειτονικής χώρας, η Γκαζιάντεπσπορ με τον Στέφανο Δέδα στον πάγκο της πανηγύρισε μια εύκολη εκτός έδρας νίκη με 97-81 απέναντι στην Μπουγιούκσεμε.

Σε αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, η Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση αναδείχθηκε θριαμβεύτρια στο ντέρμπι των Βάσκων, επικρατώντας άνετα της Μπιλμπάο του Γιώργου Μπόγρη με 108-62. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ είχε 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο. Ο Μπόγρης δεν ήταν σε καλή ημέρα και τελείωσε την αναμέτρηση με 2 πόντους και μια ασίστ. Η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα την Μάλαγα με 83-77, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Βαλένθια, με τον Στράτο Περπέρογλου να έχει 8 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 24:56 λεπτά συμμετοχής. 
Η Μούρθια του προπονητή της εθνικής Ελλάδας, Φώτη Κατσικάρη, πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της επικρατώντας εντός έδρας της Λαγκούν Άρο με 78-64.

Στην Γερμανία ο Νίκος Ζήσης σημείωσε 7 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ στην εύκολη εκτός έδρας νίκη της Μπάμπεργκ με 87-66 επί της Φοίνιξ Χάγκεν, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

H ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη πήρε την 23η νίκη της σε 25 αγώνες της VTB League, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας της Ούνιξ Καζάν του Κώστα Καϊμακόγλου με 100-89. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν αλάνθαστος έχοντας 9 πόντους (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο), ενώ «κατέβασε» 6 ριμπάουντ και μοίρασε μια ασίστ. Για την ίδια διοργάνωση η Αστάνα του Πατ Καλάθη ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τσμόκι Μινσκ με 87-83. Ο Καλάθης τελείωσε την αναμέτρηση με 6 πόντους και 7 ριμπάουντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.