Ενας (ακόμη) αγωνιστικός γρίφος για τον Μπόλονι

Λίγο ή πολύ τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τον προπονητή του «Δικεφάλου». Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, υπό το βλέμμα και του Θόδωρου Ζαγοράκη, το απουσιολόγιο ανέφερε τα ονόματα των Μαλεζά (συμπλήρωσε κάρτες), Γεωργιάδη, Ιβιτς, Παπάζογλου (τραυματίες).

Λίγο ή πολύ τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τον προπονητή του «Δικεφάλου». Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, υπό το βλέμμα και του Θόδωρου Ζαγοράκη, το απουσιολόγιο ανέφερε τα ονόματα των Μαλεζά (συμπλήρωσε κάρτες), Γεωργιάδη, Ιβιτς, Παπάζογλου (τραυματίες). Παραδοσιακά η ύστατη συνάντηση τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών δεν προδίδει τις σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού υποχρεώνοντας τους ενδιαφερόμενους ν’ αναλωθούν σε υποθέσεις σχετικές με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Κατά συνέπεια, δύσκολα ν’ αλλάξει η παρουσία του Παναγιώτη Γλύκου κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι επικρατέστεροι στα άκρα είναι οι Ετο και Λίνο, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο ως παρτενέρ του Τσιρίλο τους περισσότερους πόντους κερδίζει ο Κατσικάς. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Γκαρσία, λίγο μέτρα πιο κοντά στη μεσαία γραμμή και πιο δεξιά ο Λάζαρ και στον άξονα πίσω από τον επιθετικό, ο Φωτάκης αν κι εκεί δοκιμάστηκε και ο Γιάννου.

Στη θέση του, στο δεξί άκρο της επίθεσης δείχνει να επιστρέφει ο Σαλπιγγίδης, στ’ αριστερά ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που οι προδιαγραφές του είναι για το συγκεκριμένο σημείο είναι ο Ρομπέρ και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Καμία έκπληξη δεν πρέπει ν’ αποκλείεται αφού αποδεδειγμένα σ’ αυτές αρέσκεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όπως επίσης είναι υποχρεωμένος να επιστρατεύσει αγωνιστικές αλχημείες μετά τις ελλείψεις που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ της ομάδας του. Εκτός αποστολής – για μια ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό – έμεινε ο Κώστας Χαλκιάς, με τον κ. Μπόλονι να παίρνει συνολικά 19 ποδοσφαιριστές.

Ολοκληρώνοντας, στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για τον Φρεντερίκ Νιμανί, τον 23χρονο υψηλόσωμο Γάλλο φορ που τελεί υπό δοκιμή στον «Δικέφαλο» από τις αρχές της εβδομάδας. Επισήμως δεν έχει εκφραστεί άποψη, παρά την εντυπωσιακή του παρουσία, στο φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όμως είναι κάτι περισσότερο από προφανές πως κάτι προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας σχετικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.