Απέκτησε Τουλίκα

Στην απόκτηση του αμυντικού Αλέξανδρου Τουλίκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, προχώρησε το Σάββατο ο Πιερικός.

Στην απόκτηση του αμυντικού Αλέξανδρου Τουλίκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, προχώρησε το Σάββατο ο Πιερικός.

«Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι γεννημένο στις 19-09-1993 στη Θεσσαλονίκη, όμως κατάγεται από τον Νομό Πιερίας. Ο Τουλίκας παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του δεξιού οπισθοφύλακα. Προέρχεται από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του συλλόγου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νεοαποκτηθείς παίκτης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Πιερικός. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσω την ομάδα όπου χρειάζεται»

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά, ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή δεκαεννιά ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Τσιντώτας, Συμεωνίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Ιντζόγλου, Πέντα, Μπλαζέφσκι, Ελευθεριάδης, Κουτσοσπύρος, Γκουγκουλιάς, Πουρσανίδης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Κωνσταντινίδης, Κόιτς, Κοντέων, Χατζηζήσης και Σεχολάρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.