Υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ με Ντεσπέιν ο Ηρακλής

Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει στην προτελευταία αγωνιστική της 5ης αγωνιστικής ο Ηρακλής για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «12» του Champions League.

Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει στην προτελευταία αγωνιστική της 5ης αγωνιστικής ο Ηρακλής για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «12» του Champions League. Ο «γηραιός» με τον Ντεσπέιν για πρώτη φορά στη σύνθεσή του για ευρωπαϊκό παιχνίδι υποδέχεται (20.00) στο κλειστό του Ευόσμου την ΤΣΣΚΑ Σόφιας που θα αγωνιστεί με διαγώνιο τον Καναδό Χαλντέιν.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν δική τους νίκη αλλά και επικράτηση της Αρκάς επί της Νόλικο με την οποία κοντράρονται την τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο. «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν απώλειες και προσθήκες. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Ηρακλής είναι πρώτα από όλα να ξεχάσει το πρώτο παιχνίδι της Σόφιας.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μία εξαιρετικά έμπειρη ομάδα και αν της αφήσεις το περιθώριο μπορεί να σου κάνει ζημιά, όπως και έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Νόλικο» δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος. Το σημερινό πρόγραμμα: 20.00: Ηρακλής – ΤΣΣΚΑ Σόφιας, 19.00: Αρκάς – Νόλικο Μαασέικ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1.Αρκάς 9 (10-5)
2.Νόλικο Μ. 9 (11-7)
3.Ηρακλής 5 (7-8)
4.ΤΣΣΚΑ Σ. 1 (4-12) 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.