Νέο ενδιαφέρον για την ΑΕΛ!

Σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΛ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας larissasports.gr, μετά τον Ανδρέα Πάτση εμφανίστηκε ένας ακόμη ενδιαφερόμενος -εκτός Λάρισας- για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της θεσσαλικής ΠΑΕ, ο οποίος έχει συνεργάτες στην πόλη.

Σημαντικές εξελίξεις στην ΑΕΛ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας larissasports.gr, μετά τον Ανδρέα Πάτση εμφανίστηκε ένας ακόμη ενδιαφερόμενος -εκτός Λάρισας- για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της θεσσαλικής ΠΑΕ, ο οποίος έχει συνεργάτες στην πόλη.

Μάλιστα, η διοίκηση της ΠΑΕ γνωρίζει το ενδιαφέρον, που όμως βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, καθώς δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική συζήτηση γύρω από το θέμα. Επιπλέον, από την πλευρά της, η επίσημη ΑΕΛ κάνει λόγο για. επιδερμική προσέγγιση, προς το παρόν. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη, που φέρεται αποφασισμένος να «παγώσει» κάθε συνομιλία.

Στη σελίδα της στο facebook, η ΠΑΕ ανέφερε- αργά το βράδυ του Σαββάτου- πως η προσοχή όλων σήμερα, πρέπει να είναι στραμμένη στη συνάντηση με τον Διαγόρα και όχι στα διοικητικά. «Ημέρα αγώνα και ασχολούμαστε μόνο με αυτό. Άλλωστε, όπως έχει πει πρόσφατα στέλεχος της ΠΑΕ, “ακόμα και στην αρχαιότητα υπήρχε η Ολυμπιακή Εκεχειρία”, με αφορμή δημοσιεύματα “καταστροφολογίας” ανήμερα επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΛ!

Για τις επόμενες 24 ώρες ασχολούμαστε μόνο με την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Διαγόρα. Καλό ξημέρωμα σε όλους».

Σημειώνεται πάντως, πως ο υποψήφιος επενδυτής ή οι συνεργάτες του, είχαν συνάντηση με τον προπονητή Κρις Κόουλμαν και του ζήτησαν είτε να παραμείνει στην ΑΕΛ για εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών είτε ακόμη κι αν φύγει, να παραμείνει διαθέσιμος καθώς θα του γίνει νέα πρόταση για να αναλάβει ξανά τους «βυσσινί». Ο Ουαλός τεχνικός, όμως, δεν φαίνεται να πείστηκε και έτσι το ματς με τον Διαγόρα θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο της Λάρισας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον διάδοχό του, η περίπτωση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς οδηγείται σε «ναυάγιο» και έτσι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.