Βαλλς: “Ο Μπενζεμά δεν πρέπει να πάει στο Euro”

Ο προβληματισμός και οι διαφωνίες σχετικά με την παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά στο Euro 2016, φαίνεται ότι πλέον δεν είναι ένα θέμα που αφορά την εθνική ομάδα της Γαλλίας .

Ο προβληματισμός και οι διαφωνίες σχετικά με την παρουσία του Καρίμ Μπενζεμά στο Euro 2016, φαίνεται ότι πλέον δεν είναι ένα θέμα που αφορά την εθνική ομάδα της Γαλλίας . 

Την Δευτέρα ήταν ο υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Πατρίκ Κανέρ, που σημείωσε την διαφωνία της σχετικά με μία πιθανή επιστροφή του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης στην εθνική, σήμερα ήταν η σειρά του πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλλς, που επίσης διαφωνεί με την παρουσία του Μπενζεμά στο Euro 2016.

«Ενας μεγάλος αθλητής θα πρέπει να είναι ένα παράδειγμα για τη νεολαία. Δεν είμαι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ούτε Ντιντιέ Ντεσάν. Ο προπονητής θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή ομάδα, αλλά νομίζω ότι οι συνθήκες δεν πληρούνται για την επιστροφή Μπενζεμά στην ομάδα της Γαλλίας», είπε ο Βαλλς σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό RMC. «Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα πράγμα που ενδιαφέρει μόνο τους οπαδούς. Είναι η κληρονομιά μας. Όλες οι χειρονομίες είναι σημαντικές», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Το Εφετείο των Βερσαλλιών έχει άρει εν μέρει την Παρασκευή τον έλεγχο που είχε επιβληθεί στον Μπενζεμά για την υπόθεση των υποτιθέμενων εκβιασμών στον Βαλμπουενά , που χρεώνεται ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η μερική άρση υποθέτει ότι ο επιθετικός μπορεί να έχει ήδη επαφή με τον Βαλμπουενά, με συνέπεια να μπορεί να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Σε κάθε περίπτωση, Μπενζεμά είναι τραυματίας, οπότε ο Γάλλος ομοσπονδιακός Ντιντιέ Ντεσάν δεν μπορεί να καλέσει τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επερχόμενες φιλικό αγώνα εναντίον της Ολλανδίας (Παρασκευή 25.03 στο Άμστερνταμ) και Ρωσίας (Τρίτη 29.03 στο Παρίσι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.