Πίτσι: “Να το ξεχάσουμε…”

Δεν θέλησε να πει και πολλά ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι, μετά το "βαρύ" 5-0 της Ρωσίας επί της Σαουδικής Αραβίας.

Δεν θέλησε να πει και πολλά ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι, μετά το “βαρύ” 5-0 της Ρωσίας επί της Σαουδικής Αραβίας. 

Ο προπονητής των Ασιατών, σχολίασε ότι «η Ρωσία ήταν αναγκασμένη να νικήσει», εξηγώντας ότι περισσότερο ήταν η κακή βραδιά της ομάδας του παρά η καλή απόδοση της οικοδέσποινας του τουρνουά, που εξηγεί τη βαρύτατη ήττα. «Δεν ξέρω αν αυτό συνέβη επειδή ήταν ο πρώτος αγώνας ή επειδή παίξαμε εναντίον της διοργανώτριας, αλλά δεν κάναμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε και τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε», είπε.

«Έχω τη φιλοσοφία μου και κάνω το μέγιστο που μπορώ. Υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορώ να ελέγξω αλλά εμπιστεύομαι τη δουλειά μου, εμπιστεύομαι τους παίκτες μου και πιστεύω πραγματικά ότι θα τα πάμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι. Έχω δει βελτίωση από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε. Το σημερινό παιχνίδι δεν αποτελεί αναφορά και τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο και να παραμείνουμε θετικοί» συμπλήρωσε.

Ο Αμπντουλάχ Αλγιαζάλ, από την πλευρά του, τόνισε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Υποφέραμε, γνωρίζοντας μια μεγάλη και απροσδόκητη ήττα. Η Ρωσία έπαιξε πολύ καλά, ενώ εμείς φάνηκε ότι δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι η αντίπαλη ομάδα έκανε κάτι για να μας εκπλήξει, νομίζω ότι η κακή απόδοσή μας εξηγεί το αποτέλεσμα. Όσο για την τακτική μας, θα πρέπει να αλλάξουμε. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.