Η Μτσελτλίτζε νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας

Την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδας γυναικών στο τένις πανηγύρισε η Ελένη Μτσελτλίτζε του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης.

Την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας Ελλάδας γυναικών στο τένις πανηγύρισε η Ελένη Μτσελτλίτζε του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης. Ο συγκλονιστικός τελικός με αντίπαλο την Αννα Αρκαδιανού του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου άρχισε το Σάββατο αργά το απόγευμα στο κεντρικό κορτ του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, αλλά διεκόπη εξαιτίας σφοδρότατης καταιγίδας ενώ το σκορ ήταν 1-1 στα σετ. Η Μτσελτλίτζε πήρε το πρώτο με 6-4 σε 50 λεπτά, ενώ η Αρκαδιανού κέρδισε το δεύτερο με 5-7 σε 56 λεπτά.

Στο καθοριστικό τρίτο σετ που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής, η 17χρονη Μτσελτλίτζε ήταν απολύτως συγκεντρωμένη και με λιγοστά αβίαστα λάθη, κατόρθωσε να το κατακτήσει με 6-3 σε 45 λεπτά και να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της. «Από την αρχή της διοργάνωσης είχα την πίστη πως θα μπορούσε να τα καταφέρω. Στόχος μου είναι η συμμετοχή στα επαγγελματικά τουρνουά», δήλωσε στην κάμερα των καναλιών novasports η νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας. Διαδέχθηκε στην κορυφή την Εμμανουέλα Αντωνάκη, την οποία απέκλεισε στον ημιτελικό γύρο με 2-1 σετ.

«Ήταν ένας πολύ ωραίος τελικός. Ήδη έχω τρεις πόντους στην παγκόσμια κατάταξη και στόχος μου είναι να κάνω επαγγελματική καριέρα», δήλωσε η 17χρονη Αρκαδιανού, η οποία το απόγευμα της Κυριακής αναχωρεί μαζί με την Αντωνάκη και τον Στεργίου για την Ισπανία προκειμένου να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα τένις στους Μεσογειακούς Αγώνες. Παράλληλα, τον Οκτώβριο θα συμμετάσχει στην 3η Ολυμπιάδα νέων που θα διεξαχθεί στο Μπουένος Άιρες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.