Με την ίδια συνταγή απέναντι στον Αστέρα

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ζοσέ Γκόμες είδε την Παρασκευή τους Νίνη και Τοτσέ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του «τριφυλλιού» προέβλεπε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ο Γκόμες ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, την αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Τοτσέ, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος και Μπιάρσμιρ, καθώς και οι Φουρλάνος, Λαγός και Ταμπάκης οι οποίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ-20.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν και σε αυτή την αναμέτρηση με 4-4-1-1, ενώ θα διατηρηθεί και η ίδια ενδεκάδα που πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, με τους Μπουμσόνγκ και Καντέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Σπυρόπουλος και Μαρίνος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κατσουράνη και Σιμάνο να αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ζέκα και Κουίνσι θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, με τον Κλέιτον να αγωνίζονται σε θέση επιτελικού μέσου και τον Λέτο να είναι η μοναδική επιθετική αιχμή.

Τέλος, το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Υγεία» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενήμερος για την πορεία της προετοιμασίας του «τριφυλλιού», ενώ αναμένεται να βρεθεί σε κάποιο μπουθ του ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.