Μονόπλευρο ενδιαφέρον στη Μυτιλήνη

Η υποβιβασμένη Καλλονή υποδέχεται (19:00/Novasports4) την ΑΕΚ για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρo.

Η υποβιβασμένη Καλλονή υποδέχεται (19:00/Novasports4) την ΑΕΚ για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρo.
 
Η «Ένωση» μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έχασε έδαφος στην κούρσα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που δίνει βαθμολογικό αβαντάζ στα πλέι οφ και θέλει να το καλύψει στην αναμέτρηση της Μυτιλήνης. 

Έτσι, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και ταυτόχρονα ακόμη ένα βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια.

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ, για την Καλλονή το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League. Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως η ομάδα της Μυτιλήνης θα πετάξει λευκή… πετσέτα. Αντιθέτως, θα παίξει για το γόητρο και τον κόσμο της που τη στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει εύκολα με σκορ 3-0 της Καλλονής, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη που είχε πετύχει δύο τέρματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.