«Ότι καλύτερο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Η νίκη με 30 πόντους κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έχει ανεβάσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Τσεντεβίτα, με τον Βέλικο Μρσιτς να μιλά για το επικείμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η νίκη  με 30 πόντους κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έχει ανεβάσει την ψυχολογία στο στρατόπεδο της Τσεντεβίτα, με τον Βέλικο Μρσιτς να μιλά για το επικείμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

«Παίξαμε καλά στον τελευταίο αγώνα μας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα. Ο μοναδικός μας στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός μάς νίκησε σχετικά εύκολα (60-78), όταν παίξαμε στο Ζάγκρεμπ και τώρα είναι ακόμα πιο δυνατός. Έχει προσθέσει από το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ τον Χέινς, τον Ουίλιαμς και τον Χάντερ στο ρόστερ του. Ο Ουίλιαμς τώρα είναι ο κομβικός τους παίκτης. Θα αγωνιστούμε χωρίς τον Γκόρντιτς και τον Ουόκερ, αλλά ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» ανέφερε ο κόουτς των Κροατών ενώ ο Τζέιμς Ουάιτ τόνισε: 

«Πάμε στην Αθήνα για να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και να δώσουμε το 100%. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Διεκδικούν μία θέση στα πλέι οφ, αλλά κι εμείς… παλεύουμε για την τιμή μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα τίτλο στην κροατική λίγκα που ξεκινά σύντομα και γι’ αυτό προσπαθούμε μέσα από κάθε παιχνίδι να βελτιωθούμε. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να προπονούμαστε σκληρά και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.