Για τελικό στο Βελιγράδι η «παρέα» του Μπουρούση

Τα... πάντα θα παίξει στο Βελιγράδι η Αρμάνι, η οποία επικράτησε απόψε της Σαρλερουά με 88-53 -και την απέκλεισε από τη συνέχεια- και πλέον για να προκριθεί στους «16» της Ευρωλίγκα θα δώσει έναν «τελικό» στο Βελιγράδι στη 10η και τελευταία αγωνιστική.

Τα… πάντα θα παίξει στο Βελιγράδι η Αρμάνι, η οποία επικράτησε απόψε της Σαρλερουά με 88-53 -και την απέκλεισε από τη συνέχεια- και πλέον για να προκριθεί στους «16» της Ευρωλίγκα θα δώσει έναν «τελικό» στο Βελιγράδι στη 10η και τελευταία αγωνιστική. Η «παρέα» των Μπουρούση και Ραντόσεβιτς -οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ καλή βραδιά- θέλει μόνο νίκη απέναντι σητν Παρτιζάν για να βρεθεί αυτή στην επόμενη φάση και όχι οι Σέρβοι.

Οι τελευταίοι δεν τα κατάφεραν απόψε απέναντι στη Ρεάλ. Ηττήθηκαν με 101-83 στην Μαδρίτη, παρότι η «βασίλισσα» αγωνιζόταν με απόντα τον Ρούντι. 

Έκαναν το βήμα Μάλαγα και Κάχα
Αυτό που έπρεπε έκανε στην 9η αγωνιστική η Μάλαγα. Νίκησε με 82-67 την ΚΚ στο Ζάγκρεμπ και σκοπεύει να είναι αυτή ππου θα συμπληρώσει την τετράδα που θα προκριθεί από τον Β΄ όμιλο, έχοντας πλέον 4 νίκες. Έτσι, προπορεύεται των Ζαλγκίρις και Ζάγκρεμπ και θέλει νίκη της Μπάμπεργκ αύριο το βράδυ επί των Λιθουανών.

Το καθήκον της έκανε και η Κάχα, η οποία «διέλυσε» τη Νανσί στην Ισπανία με 90-55 και πλέον έχει πέντε νίκες, ενώ η Νανσί παρέμεινε στην τελευταία θέση του Α΄ ομίλου.

Πρόκριση με… ιστορία
Με όνειρα και ελπίδες ξεκίνησε τη «μάχη» της από τα προκριματικά της Ευρωλίγκα η Γαλατάσαράι και κατάφερε να φτάσει το «ΤΟΡ 16», καθώς απόψε με τη νίκη της επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνα με 80-59, εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο. Το σκορ γράφει 7-1 για την ομαδα του Μαχμουτί, η οποία εκμεταλλεύθηκε τόσο τον παράγοντα «έδρα», όσο και την καλή μέρα στην οποία βρέθηκαν οι Λάκοβιτς (16π.) και Αλντεμίρ (11π.) και επιβλήθηκε εύκολα των Σλοβένων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.