Ιέρο: “Ήμασταν τυχεροί και τερματίσαμε πρώτοι”

Το ...καμπανάκι χτύπησε στους παίκτες του, ο τεχνικός της Ισπανίας Φερνάντο Ιέρο μετά την ισοπαλία με το Μαρόκο.

Το …καμπανάκι χτύπησε στους παίκτες του ο Φερνάντο Ιέρο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας τόνισε σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με το Μαρόκο, ότι η ομάδα του κατέκτησε με τύχη την πρώτη θέση στον όμιλο της και επισήμανε ότι χρειάζεται αυτοκριτική. 

«Είπαμε ήδη από χθες ότι αυτός θα ήταν ένας σκληρός αγώνας και γνωρίζαμε πολύ καλά ότι το Μαρόκο θα πολεμούσε. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, που είχε χάσει δύο αγώνες 1-0, ενώ αξίζει πολύ περισσότερα και όλη αυτή η ομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Αλλά παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε είμαστε πρώτοι. Πρέπει να δούμε αυτή την επένδυση και να σκεφτούμε θετικά», σχολίασε ο Ιέρο και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και ότι υπάρχουν πράγματα που σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε. Θα είμαστε αναμφισβήτητα αυτοκριτικοί, γιατί δεχόμενοι πέντε γκολ σε τρεις αγώνες δεν είναι ο δρόμος που θα μας πάει μπροστά και το έχω πει στους παίκτες αυτό. Πρέπει να πω ότι ήμασταν τυχεροί που τερματίσαμε πρώτοι. Αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος και τον πετύχαμε. Τώρα πρέπει να είμαστε πολύ απαιτητικοί με τους εαυτούς μας και έχουμε ξεκάθαρα κατά νου ότι αν δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο».

 
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Μαρόκου, Ερβέ Ρενάρ, ανέφερε μετά το ματς με την Ισπανία: «Θα μας άρεσε να έχουμε νικήσει την Ισπανία και γι΄ αυτό ήρθαμε εδώ απόψε. Υποφέραμε, όπως υποφέρει κάθε ομάδα που παίζει με την Ισπανία, επειδή η σύνθεσή τους είναι ένα μείγμα Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, όλοι εξαιρετικοί παίκτες. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες μας, ολόκληρη η ομάδα μας, θα πρέπει να επαινεθεί για το παιχνίδι που έκανε. Έχουμε έλλειψη εμπειρίας και υπήρχαν παιχνίδια στα οποία θα έπρεπε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Δείξαμε όμως ότι μπορούμε να κοντράρουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Θα κρατήσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο στο μυαλό μας. Ήταν μια μαγική στιγμή για εμάς και θέλω να ευχηθώ καλή τύχη σε όλες τις ομάδες στη φάση των “16” και ιδιαίτερα στις δύο ομάδες της Αφρικής, που προσπαθούν να το πετύχουν».

 Ικανοποιημένος δήλωσε ο Ίσκο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με το Μαρόκο και εξέφρασε την πίστη του στην Εθνική Ισπανίας. «Συνολικά είμαι ευχαριστημένος, είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε στην κορυφή του ομίλου. Ήταν κάτι που θέλαμε. Είμαστε ικανοποιημένοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας και έχω πλήρη πίστη σε αυτή την ομάδα. Αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα και ήταν πολύ σκληρός αγώνας. Ίσως δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή και ίσως αυτό που μας λείπει να είναι μεγαλύτερος έλεγχος όσον αφορά στην κατοχή μπάλας. Αυτό όμως είναι κάτι που κανονικά μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα», σχολίασε ο Ίσκο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.