Καμία ρήτρα για τον Στραματσιόνι

Δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης του Αντρέα Στραματσιόνι, ξεκαθαρίζουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού βάζοντας τέλος στα ιταλικά σενάρια, των τελευταίων ημερών.

Δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης του Αντρέα Στραματσιόνι, ξεκαθαρίζουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού βάζοντας τέλος στα ιταλικά σενάρια, των τελευταίων ημερών. Ο τεχνικός των «πράσινων» φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της πατρίδας του, εν όψει της νέας σεζόν, όμως οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως έχουν συμβόλαιο μαζί του και πως δε μπορεί να αποχωρήσει από τον πάγκο τους, το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μόνη οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ιταλού είναι το αν θα ενεργοποιηθεί η συνεργασία της επόμενης σεζόν, κάτι που πρέπει να γίνει έως τις 30 Απριλίου, από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» είναι πρόθυμοι να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη οψιόν, μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Τέλος, τρεις επιλογές φέρεται να εξετάζει ο Ιταλός τεχνικός σχετικά με την προετοιμασία της νέας σεζόν. Η πρώτη από αυτές είναι να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην πατρίδα του, η δεύτερη είναι να γίνει η προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους και η τρίτη επί αυστριακού εδάφους. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μελετήσει τα προπονητικά κέντρα, που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» και θα πάρει την οριστική του απόφαση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.