Κανακούδης: «Εύχομαι να κάνουμε νέα αρχή με τον ΠΑΟΚ»

Στους στόχους και τις φιλοδοξίες της Δόξας Δράμας αναφέρθηκε ο αμυντικός της, Πέτρος Κανακούδης.

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες της Δόξας Δράμας μίλησε σε εκπομπή του “Αθλητικού Μετρόπολις” ο αμυντικός της Πέτρος Κανακούδης, που είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Και για μένα είναι σημαντικό αυτό το γκολ (σ.σ. που πέτυχε στο ματς με τον Εργοτέλη), αλλά του δίνει αξία το ότι είναι το πρώτο στη Σούπερ Λίγκα. Είχαμε και σε προηγούμενα παιχνίδια ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, δεν το εκμεταλλευτήκαμε και εγώ είχα την τύχη να πετύχω τελικά το πρώτο τέρμα της ομάδας. Στην Τρίπολη και στα Γιάννινα εγώ ήμουν ο υπεύθυνος για τις εκτελέσεις στα στημένα, αλλά πέρυσι στον Ηρακλή δεν υπήρχε ανάλογη εντολή από τον προπονητή. Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που δεν υπακούουν τις εντολές του προπονητή, όμως εγώ είμαι πειθαρχημένος σε αυτό το θέμα. Μετά το τέλος της προπόνησης κάθομαι και προπονούμαι σε χτυπήματα και η δουλειά που κάνω φάνηκε στο παιχνίδι. Αν βγάλουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο είχαμε κάκιστη εικόνα, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δε μας έχει κερδίσει ο αντίπαλος, αλλά χάνουμε μόνοι μας, γιατί τα γκολ που δεχόμαστε είναι αστεία, είναι δώρα και προέρχονται από ατομικά λάθη. Είναι γκολ που απαγορεύεται να τα δέχεσαι για το επίπεδο που βρισκόμαστε».

Για το νέο προπονητή της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη, αλλά και τον τέως, Απόστολο Χαραλαμπίδη, τόνισε: «Έχουμε συνεργαστεί με το Μάκη Κατσαβάκη, τον γνωρίζω και ως άνθρωπο και ως προπονητή και τώρα συνεργαζόμαστε στη Δόξα. Και ο προηγούμενος προπονητής ήταν καλός, νέος και με φιλοδοξίες, στη Δόξα οι ποδοσφαιριστές έχουν να λένε μόνο καλά λόγια για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη και δεν μπορώ να χρεώσω αποκλειστικά και μόνο στον προπονητή την κακή πορεία, γιατί τα περισσότερα γκολ που δεχόμαστε είναι ατομικά λάθη, οπότε δε φταίει ο προπονητής».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή στο Καυτανζόγλειο, υπογράμμισε: «Απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο εύχομαι να κάνουμε μία νέα αρχή. Θα έχουμε απέναντί μας έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες, κάτι που ελπίζω ότι θα μας αφυπνίσει και θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι Γολγοθάς το πρόγραμμα για εμάς, γιατί βγάλαμε τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα».

Για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για τη Δόξα είπε: «Με εκνευρίζει αφάνταστα που υπάρχουν αυτά τα σχόλια και θεωρώ ότι ο τρόπος που κρίνεται η ομάδα είναι άδικος. Περισσότερο κοιτάνε το αποτέλεσμα, παρά την εικόνα του αγώνα. Τα παιχνίδια που έχουμε χάσει κρίνονται στις λεπτομέρειες και δε χάνουμε επειδή παίζουμε αντι-ποδόσφαιρο, όπως λένε μερικοί. Μας πεισμώνει αυτό και αν κάνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είναι διαφορετική η συνέχεια. Αυτό μας λείπει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.