Ευκαιρίες από τον Στραματσιόνι

Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, στα προηγούμενα ματς των "πράσινων" την εφετινή σεζόν (19:00 Novasports 6).

Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, στα προηγούμενα ματς των “πράσινων” την εφετινή σεζόν (19:00 Novasports 6). Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των “πράσινων” στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Βέροια, θέλοντας να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες της ομάδας του, εν όψει και του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ. 

Ο Στραματσιόνι δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Στιλ, Εσιέν, Πράνιτς, Βλαχοδήμο, Κοτσόλη, Χουχούμη, Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Κουτρουμπή και Μολέδο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα 4-4-2 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Βλαχοδήμος θα καθίσει στην εστία των “πράσινων”, με τους Ταυλαρίδη και Τελάντερ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μέστο και Νάνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα και Αμπέντ στον άξονα της μεσαία γραμμής. Οι Εβαντζελίστα και Μπουμάλ θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τους Λέτο και Μαμούτε να αποτελούν το δίδυμο της επιθετικής γραμμής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.