Προχωράει για τον Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε, ενισχύοντας τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε, ενισχύοντας τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όμως η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και το γεγονός πως ο παίκτης προορίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας, φαίνεται πως δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. 

Από εκεί και πέρα, στασιμότητα επικρατεί στην υπόθεση του Πιέρ Κουντέ, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» για την παραχώρηση του Καμερουνέζου παίκτη. Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη μεσαία του γραμμή, την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τους Πειραιώτες να μελετούν την περίπτωση του Γουίλιαν της Φλαμένγκο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει μια συμμετοχή με την εθνική Βραζιλίας και την περσινή σεζόν ήταν βασικό στην ομάδα του. Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης οι Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Σάντος και Ιντερνασιονάλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.