Καμία ανανέωση αν δεν τελειώσει του Σπανούλη

Κάθε κίνηση που θα κάνει από δω και πέρα ο Ολυμπιακός και ο Ντέιβιντ Μπλατ μοιάζουν με ντόμινο. Πρώτο κομμάτι σε αυτό το ντόμινο είναι ο Βασίλης Σπανούλης και έπειτα θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι που εκκρεμούν οι ανανεώσεις τους.

Κάθε κίνηση που θα κάνει από δω και πέρα ο Ολυμπιακός και ο Ντέιβιντ Μπλατ μοιάζουν με ντόμινο. Πρώτο κομμάτι σε αυτό το ντόμινο είναι ο Βασίλης Σπανούλης και έπειτα θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι που εκκρεμούν οι ανανεώσεις τους. 

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο αρχηγός του Ολυμπιακού περιμένει τηλέφωνο από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του στην ομάδα. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι και οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την συνεργασία τους, επομένως θα μπουν στην διαπραγμάτευση με θετική σκέψη και με σκοπό να συνεχίσουν. 

Για να γίνει ωστόσο αυτό δύο πράγματα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Το πρώτο είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και το δεύτερο το οικονομικό. Μέσα σε αυτά πρέπει να υπολογίσουμε ότι θα έχει προηγηθεί μια εκτενής κουβέντα με τον Ντέιβιντ Μπλατ που θα αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. 

Ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Μπλατ με τον Σπανούλη ήδη έχουν συμφωνήσει σε αυτό το κομμάτι, τότε απομένει καθαρά το κομμάτι της διαπραγμάτευσης που είναι βέβαια και το πιο σημαντικό. Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ούτε από την πλευρά του παίκτη, ούτε από την διοίκηση το οτιδήποτε που να αφορά ποσά και νούμερα. 

Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί διαρροή (σ.σ. και αυτό με επιφύλαξη) είναι ότι η πλευρά του Σπανούλη δεν θα συζητήσει για μονοετές συμβόλαιο, αλλά για τουλάχιστον διετές με σκοπό να κλείσει την ένδοξη καριέρα του στον Πειραιά. Ίσως αυτό να είναι και το πιο κομβικό σημείο της επικείμενης διαπραγμάτευσης. 

Αυτός που θα ακολουθήσει τον Σπανούλη θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Παπανικολάου όσον αφορά τα δεδομένα του Μπλατ έχει ένα πολύ σημαντικό προσόν. Μπορεί να φαίνεται ως λεπτομέρεια, όμως το ότι ο διεθνής φόργουορντ είναι αριστερόχειρας του ανεβάζει ιδιαίτερα την αξία στο μυαλό τουλάχιστον του νέου του προπονητή. 

Ο τρίτος στο γαϊτανάκι των ανανεώσεων θα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, του οποίου αν θέλουμε να βάλουμε σε ζυγαριά τη δική του περίπτωση είναι ίσως πιο δύσκολη από τους δύο προηγούμενους. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας φόργουορντ έχει ήδη στην κατοχή του υψηλή επίσημη πρόταση από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.