H Naomi Scott προστίθεται στο cast της αναβίωσης του “Charlie’s Angels”

Μια νέα ομάδα αγγέλων του Charlie έτοιμη να αναλάβει δράση.Οι άγγελοι του Charlie ετοιμάζονται για...

Μια νέα ομάδα αγγέλων του Charlie έτοιμη να αναλάβει δράση.

Οι άγγελοι του Charlie ετοιμάζονται για άλλο ένα χτύπημα στη μεγάλη οθόνη και τα κομμάτια του cast μπαίνουν σταδιακά στη θέση τους. Όπως μαθαίνουμε από το ThatHashtagShow η Naomi Scott είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα των αγγέλων στο πλευρό της Kristen Stewart με την Lupita Nyong’o να βρίσκεται επί του παρόντος σε συζητήσεις για να ολοκληρώσει την πρωταγωνιστική τριάδα.

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Scott στο “Power Rangers” του 2017 στον ρόλο της Kimberly και έκτοτε η παρουσία της στο κινηματογραφικό στερέωμα φαίνεται να εδραιώνεται σταδιακά. Έχει ήδη προγραμματιστεί να αναλάβει τον ρόλο της πριγκίπισσας Jasmine στην live action μεταφορά του “Aladdin” της Disney.

Στο πλευρό της Scott θα συναντήσουμε την Kristen Stewart και πιθανότατα και την Lupita Nyong’o που βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με την Sony Pictures. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Elizabeth Banks γνωστή και από τη συμμετοχή της στο “Pitch Perfect 3” και επιπρόσθετα θα αναλάβει και τον ρόλο της Bos. Το σενάριο θα επιμεληθεί ο Evan Spiliotopoulos του “Beauty and the Beast” σε συνεργασία με τον David Auburn (“The Lake House”) αλλά και το δίδυμο των Doug Miro και Carlo Bernard του “The Great Wall”.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Βερολίνο με την ταινία να έχει προγραμματιστεί να κάνει την είσοδό της στους κινηματογράφους στις 7 Ιουνίου 2019.

Πρόκειται για την τρίτη αναβίωση του δημοφιλούς τίτλου. Γνωρίσαμε το “Charlie’s Angels” για πρώτη φορά ως τηλεοπτική σειρά τη δεκαετία του 70, και έκανε δυναμική επιστροφή με τη σειρά ταινιών όπου πρωταγωνιστούσαν οι Drew Barrymore, Cameron Diaz και Lucy Liu. Αργότερα μεταφέρθηκε για άλλη μια φορά στη μικρή οθόνη ως τηλεοπτική σειρά του ABC αλλά δεν κατόρθωσε να μείνει στην επιφάνεια για πολύ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος θα δανείσει τη φωνή του στον Charlie. Δυστυχώς ο John Forsythe που δάνεισε τη φωνή του στην αρχική σειρά αλλά και στην κινηματογραφική αναβίωση δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Πιστεύετε ότι αυτή η μεταφορά θα κατορθώσει να πιάσει τα υψηλά επίπεδα διασκέδασης που έχουν θέσει οι προκάτοχοί της. Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.