Κέρδισε όταν έμεινε με δέκα παίκτες!

Έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες ο Πανθρακικός για να κάμψει την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα, του οποίου επιβλήθηκε 2-0 στην Κομοτηνή!

Έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες ο Πανθρακικός για να κάμψει την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα, του οποίου επιβλήθηκε 2-0 στην Κομοτηνή! Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Σουλτανίδη, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο τελευταίο εικοσάλεπτο διάστημα στο οποίο αγωνιζόταν με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια για τον Πανθρακικό, ενώ από την άλλη οι Θεσσαλονικείς υπέστησαν την τρίτη διαδοχική ήττα τους.

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, το ματς ήταν κακό με ατελείς προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν κατόρθωσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στα είκοσι τελευταία λεπτά. Αρχικά, ο Αγροτικός Αστέρας απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς στο 72′ αποβλήθηκε ο Λιαπάκης με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε στο γκολ με κεφαλιά του Σουλτανίδη.

Οι «σταχυοφόροι» ανοίχτηκαν για να αναζητήσουν το τέρμα της ισοφάρισης αλλά αντ’ αυτού δέχθηκαν και δεύτερο στο 94′ και πάλι με τον Σουλτανίδη, που αυτή τη φορά σκόραρε με σουτ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (46΄ Μουνάφο), Λιαπάκης, Μπαλού, Μινγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης (78΄ Βαγγελόπουλος), Σίμωσης (62΄ Σουλτανίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνος, Παμποέ, Στεφανίδης, Σαμουηλίδης.(80΄ Καπνίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.