Γιάκομπς: “Η αποστολή εξετελέσθη”

Ο στόχος επετεύχθη για την Άντερλεχτ σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Αριέλ Γιάκομπς που παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο στόχος επετεύχθη για την Άντερλεχτ σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Αριέλ Γιάκομπς που παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Κατά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Γιάκομπς μίλησε τόσο για τη γενική παρουσία των Βέλγων στη διοργάνωση όσο και για την εξέλιξη του ματς.

Αρχικά τόνισε:  “Η αποστολή εξετελέσθη. Οπως έπρεπε. Κανένας προπονητής δεν μπορεί από την αρχή να ονειρευτεί ένα τέτοιο σενάριο γιατί στην Ευρώπη τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Είχαμε, όμως, μια πάρα πολύ καλή αρχή στον όμιλο, έπειτα καλό αποτέλεσμα στη Μόσχα και καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες και στα υπόλοιπα ματς. Είπα στους παίκτες μου ότι είναι πολύ καλό το γεγονός ότι έχουμε 15 βαθμούς. Εχουμε το 5Χ5.Μιλάμε για ποδόσφαιρο, η 1η θέση δεν είναι σίγουρη. Στο τελευταίο ματς και οι δύο ομάδες θα παίξουν για την τιμή τους, για την 1η θέση, για μια καλύτερη κλήρωση στη συνέχεια της διοργάνωσης”.

Και πρόσθεσε για το ματς: “Το θέμα δεν είναι μόνο η άμυνα. Η άμυνα είναι το θύμα της απόδοσης όλης της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία αλλά και νεκρά διαστήματα. Στο δεύτερο είχαμε περισσότερα νεκρά διαστήματα. Ισως επειδή μας καθησύχασε το γεγονός ότι είχαμε το προβάδισμα και πάντα λέω στους παίκτες μου ότι στην Ευρώπη θα πρέπει να είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι. Κανένα παιχνίδι δεν μοιάζει με κανένα προηγούμενο. Ο Κανού είχε παίξει στη Μόσχα όταν ο Γιοβάνοβιτς έλειπε. Σήμερα ήθελα να προσέξω την άμυνα και κατόπιν να δώσω ταχύτητα στην επίθεση με Γιοβάνοβιτς και Σουάρεζ. Για τον τραυματισμό του Σαφαρί δεν μπορώ να πω κάτι τώρα. Θα περιμένουμε τη γνώμη του γιατρού αύριο. Θέλω όλοι οι παίκτες να έχουν το απαραίτητο κίνητρο. Σήμερα θέλησα να φροντίσω την ταχύτητα μας με Γιοβάνοβιτς και Σουάρεζ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.