«Καθάρισε» την πρόκριση η Μπράγκα (vid)

Η Μπράγκα επικράτησε με 1-0 της Μπέρμιγχαμ, έφτασε τους 10 βαθμούς στον 8ο όμιλο και « κλείδωσε» ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η περσινή φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, Μπράγκα, επικράτησε με 1-0 της Μπέρμιγχαμ, έφτασε τους 10 βαθμούς στον 8ο όμιλο και « κλείδωσε» ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Πορτογάλοι ήταν από την αρχή το φαβορί του ομίλου και το επιβεβαίωσαν πανηγυρίζοντας την πρόκριση μέσα στην έδρα τους. Από την άλλη η αγγλική ομάδα ελπίζει την τελευταία αγωνιστική σε ήττα της Κλαμπ Μπριζ από την Μπράγκα και σε νίκη δική της επί της Μάριμπορ για να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο για τους «32». Στα παιχνίδια ανάμεσα στους Αγγλους και τους Βέλγους, οι πρώτοι έχουν το πλεονέκτημα καθώς μετράνε μια νίκη και μια ισοπαλία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μπέρμιγχαμ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 11ο λεπτό κέρδισε πέναλτι με τον Έλιοτ. Για κακή της τύχης όμως ο Ζίγκιτς δεν ευστόχησε και στέρησε την ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους να προηγηθούν νωρίς στον αγώνα. Αυτό στη συνέχεια το πλήρωσαν καθώς η Μπράγκα στο 51ο λεπτό με γκολ του Ούγκο Βιάνα, πήρε κεφάλι στο σκορ και το κράτησε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Σε γενικές γραμμές η Μπέρμιγχαμ είχε τις φάσεις όμως η γηπεδούχος κράτησε την ουσία και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μπράγκα: Κιμ, Έβερτον, Έλντερσον (68′ Ντουγκλάο), Πάουλο Βινίτσιους, Μοσορό (83′ Μέριντα), Τζαμάλ, Λεάντρο Σαλίνο, Ούγκο Βιάνα, Χέλντερ Μπαρμπόσα (69′ Πάουλο Σέζαρ), Λίμα, Άλαν

Μπέρμιγχαμ: Μιούχιλ, Μέρφι, Καλντγουέλ, Ντέιβις, Μπούρκε, Ν’Ντάου, Μπεσεχούρ (64΄ Ρέντμοντ), Έλιοτ (64′ Κινγκ), Φάχεϊ, Σπέκτορ, Ζίγκιτς (76′ Γουντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.