Μάντζιος στη NOVA: “Να σωθεί ο Πανιώνιος”(vid)

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Απόστολος Μάντζιος, μίλησε τη Δευτέρα στη NOVA και την εκμπομπή "Ώρα των Πρωταθλητών" για τη νίκη επί του Αρη και το μέλλον της ομάδας του.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Απόστολος Μάντζιος, μίλησε τη Δευτέρα στη NOVA και την εκπομπή “Ώρα των Πρωταθλητών” για τη νίκη επί του Αρη και το μέλλον της ομάδας του. Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση την οποία βρήκε στην ομάδα του: “Στον Πανιώνιο βρήκα μία ομάδα που δεν ήξερε αν έχει ελπίδα για το αύριο, που δεν ήξερε τι της ξημερώνει. Ολο το προπονητικό επιτελείο δουλέψαμε για να πείσουμε τους παίκτες ότι κάτι θα γίνει και δεν μπορεί να πάει παρακάτω. Νομίζω ότι βγήκε, όλη η ομάδα πήγε καλά και είχαμε μία πολύ καλή βραδιά. Πιστεύω ότι έχει ακόμα βενζίνη το ντεπόζιτο των παικτών και αντέχουν”.

Για τα προβλήματα στον οικονομικό τομέα, τόνισε: “Πιστεύω ότι τώρα έφτασε η κατάσταση στο αμήν και αναγκάζεται η ομάδα να κάνει περικοπές. Θα μπορούσε το καλοκαίρι με σωστό προγραμματισμό να είχε γίνει νωρίτερα αυτό. Πιστεύω ότι στόχος είναι να γίνει ο Πανιώνιος βιώσιμος”.

Φυσικά αναφέρθηκε και στις υποδομές του Πανιωνίου: “Ο Πανιώνιος έχει μία ομάδα Κ-20 που είναι πρώτη στο πρωτάθλημά της. Είναι ευχής έργον να παίξουν όλοι, όμως υπάρχουν 4-5 παιδιά που μπορούν να παίξουν άμεσα. Το Απήλιον είναι ευλογία για τον Πανιώνιο και είναι το καλύτερο δώρο του κ. Τσακίρη στην ομάδα”.

Για την… μεταμόρφωση του Ριέρα, είπε: “Ο Ριέρα είναι κατά την άποψή μου πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Από πέρσι που συνεργαστήκαμε είχε δείξει το ταλέντο του. Οσο είναι μαζί μας, έχει δώσει τον λόγω του ότι θα δίνει τα πάντα για την ομάδα. Μακάρι να υπάρχει δυνατότητα για να μπορέσει να μείνει. Το ήξερα από πριν πως θα είχαμε απώλειες στο ρόστερ. Νιώθω ωραία και για τις δηλώσεις του Ριέρα”.

Για την δική του εμπειρία σε σχέση με τις προηγούμενες δύο φορές που ήταν και πάλι στον πάγκο του Πανιωνίου, τόνισε: “Είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τις άλλες φορές. Τις προηγούμενες ήμουν απλά μέλος του προπονητικού επιτελείου. Τότε θεωρήθηκε ότι έπρεπε να φύγω. Πλέον έχω έρθει ως κανονικός, πρώτος προπονητής και όχι ως υπηρεσιακός και ως στρατιώτης. Ελπίζω ότι κάτι θα γίνει και θα πάμε καλά”.

Τέλος αναφέρθηκε και στον κόσμο, αλλά και στο τι πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος της περιόδου: “Ο κόσμος του Πανιωνίου ξέρει τις καταστάσεις. Ξέρουμε πόσοι είμαστε και ποιοι είμαστε. Γνωρίζει τα προβλήματα και όσο μπορούν βοηθούν την ομάδα. Πλέον ο Πανιώνιος πρέπει να βρει την ταυτότητά του. Αρκετοί παίκτες έχουν βγει από τον Πανιώνιο. Πρέπει λόγω και τις κρίσης να οδηγηθούμε και πάλι στην επένδυση σε νέους παίκτες.

Σε πρώτη φάση πρέπει να μπορέσει η ομάδα να φτάσει μέχρι το Γενάρη με το υλικό που έχει. Να έχουμε την ίδια διάθεση και την ίδια απόδοση μέχρι τα Χριστούγεννα. Από κει και πέρα, πρέπει να δούμε τι υλικό θα έχουμε στα χέρια μας, αν θα κάνουμε μεταγραφές ή όχι και ο σκοπός είναι να μπορέσει ο Πανιώνιος να σωθεί και οικονομικά και αγωνιστικά”.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.