Μπαρτζώκας: «Καλή τύχη στο Μαρούσι»

Με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα του Αμαρουσίου αναφέρθηκε, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Με τα καλύτερα λόγια στην ομάδα του Αμαρουσίου αναφέρθηκε, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε πως η νίκη δεν ήρθε εύκολα, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Είχαμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικών συνθηκών, γιατί το Μαρούσι για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιζόταν πλήρες και χωρίς εξωαγωνιστικά προβλήματα. Περιμέναμε πως ακόμη κι αν παίρναμε διαφορά δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, κάτι που έγινε τελικά. Το Μαρούσι ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, καθώς σούταρε διπλάσιες βολές από εμάς, γιατί έχει παίκτες που ξέρουν πώς να κερδίζουν φάουλ. Τους εύχομαι, πάντως, ό,τι καλύτερο πραγματικά, γιατί το Μαρούσι είναι μία ομάδα που ξέρει καλά πώς να αντιδράσει σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτές που αντιμετωπίζει. Όσο για εμάς πιστεύω πως η συνέχεια είναι πολύ αισιόδοξη».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λινάρδος, στάθηκε στις λίγες λύσεις που έχει στο Μαρούσι και ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Ο Πανιώνιος είναι μία καλά μονταρισμένη ομάδα, με 12 παίκτες. Εμείς πάλι δεν έχουμε τόσες λύσεις κι είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με 6-7 παίκτες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι βασικοί μας να αγωνίζονται σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και να κουράζονται εύκολα από ένα σημείο και μετά κι αυτό το πληρώνουμε συνεχώς. Θα κοιτάξουμε με τη διοίκηση τις επόμενες μέρες μήπως μπορέσουμε να πάρουμε ορισμένους καινούργιους παίκτες, για να μας βοηθήσουν να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Ελπίζω στη συνέχεια να μπορέσουμε να σπάσουμε την κατάρα των δύο πόντων που μας κυνηγάει στα τελευταία παιχνίδια κι εύχομαι στον Πανιώνιο ό,τι καλύτερο, γιατί πιστεύω πως έχει τη δυνατότητα να βρεθεί μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.