Οι τελικοί στο βόλεϊ, Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live την Τρίτη 19/4 και την Παρασκευή 22/4 τους δύο πρώτους τελικούς της Volley League Πάμε Στοίχημα και την Πέμπτη 21/4 τον 3ο τελικό στην Α1 Γυναικών.

Οι φίλοι του βόλεϊ την Τρίτη 19 Απριλίου και την Παρασκευή 22 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports τους δύο πρώτους τελικούς ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και στον ΠΑΟΚ για τα play offs της Volley League Πάμε Στοίχημα ( https://www.youtube.com/watch?v=Q9VOiTUVOMA). Επίσης, την Πέμπτη 21 Απριλίου θα παρακολουθήσουν και τον 3ο τελικό Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας για τα play offs της Α1 Γυναικών. Όλοι οι αγώνες θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. 

Οι τελικοί της Volley League Πάμε Στοίχημα ξεκινούν την Τρίτη 19 Απριλίου στις 19:00 με τον 1ο τελικό, Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί από τα Novasports 3. Στην περιγραφή από το κλειστό της Σύρου θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας και ο Ευγένιος Δαδαλιάρας. Από τις 18:30 οι φίλοι του βόλεϊ θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το pre game show σε παρουσίαση του Παντελή Λώλη και αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού θα ακολουθήσει το post game show με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 19:00 θα ακολουθήσει ο 2ος τελικός ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου με τηλεοπτική κάλυψη από τo Novasports 3. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και στο ρεπορτάζ ο Κωστής Μπότσαρης και ο Ευγένιος Δαδαλιάρας. Και ο δεύτερος τελικός θα πλαισιωθεί με pre game show στις 18:30, σε παρουσίαση Παντελή Λώλη, αλλά και με post game show με όλο το ρεπορτάζ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. 

Την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 18:30 θα διεξαχθεί ο 3ος τελικός Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας για τα play offs της Α1 Γυναικών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV). Στην περιγραφή θα είναι οι Ισίδωρος Πρίντεζης κα Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Ηλίας Παπαϊωάννου και Τάσος Μπαϊρακτάρης. 

Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο  www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague
Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague
Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook
www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.