Πλησιάζει στο MLS ο Γουέιν Ρούνεϊ

Σε συμφωνία με την DC UNITED έφτασε η Έβερτον. Για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στοι MLS μιλούν βρετνικά και αμερικανικά δημοσιεύματα.Οι Αμερικανοί πλήρωσαν 12.5 εκατιομμύρια λίρες για να περάσει ο Ρούνει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του για πρώρτη φορά μακρία από το νησί.

 Σε συμφωνία με την DC UNITED έφτασε η Έβερτον για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στο MLS.Οι Αμερικανοί πλήρωσαν 12.5 εκατιομμύρια λίρες για να περάσει ο Ρούνει τον Ατλαντικό και να συνεχίσει την καριέρα του για πρώρτη φορά μακρία από το νησί.

 Ο πρώην παίκτης των ”ζαχαρωτών” και της ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ αποχωρεί νωρίτερα από το Γκούντισον Παρκ καθώς δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι το 2019. Την περασμένη σεζόν και στην δεύτερη θητεία του με την αγαπημένη του Έβερτον μέτρησε 11 γκολ και  3 ασίστ σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Θυμίζουμε πως στην Έβερτον πήγε 18 χρονών και αργότερα φόρεσε την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στα 13 χρόνια που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Όλντ Τράφορντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.