Μας πήραν την μπουκιά από το στόμα

Δυστυχώς αυτά έχει το στοίχημα και το είδατε στην αναμετρηση της Πορτογαλίας με την Ισπανία. Ένα παιχνίδι πολλά με λίγα για τους Ισπανούς, χάλασε πριν από τα χασομέρια και μας έστειλε αδιάβαστους.

Δυστυχώς αυτά έχει το στοίχημα και το είδατε στην αναμετρηση της Πορτογαλίας με την Ισπανία. Ένα παιχνίδι πολλά με λίγα για τους Ισπανούς, χάλασε πριν από τα χασομέρια και μας έστειλε αδιάβαστους.

Μόνο όσοι ξέρουν από LIVE γλίτωσαν τον κουβά, γιατί από ένα σημείο και ύστερα, έκανε μπαμ ότι το ματσάκι θα στραβώσει. Η άμυνα της Ισπανίας έμοιαζε με ελβετικό τυρί, ενώ ο εξαιρετικός της τερματοφύλακας, χθες δεν βρέθηκε καλή μέρα.

Και απλωμένη κουβέρτα να του πέταγες μέσα στην εστία θα πήγαινε. Σαν να μην έφθανε αυτό είχαμε και τους τερατολόγους – πανηγυρτζήδες του διαδικτύου στο Φου Μπου , που δεν έβαλαν γλώσσα μέσα.

Μας έπρηξαν με τον διαστημικό CR7 και την ψυχωμένη Πορτογαλία, η οποία θυμίζει κάτι από Ελλάδα και δεν πεθαίνει ποτέ. Τις γνωστές υπερβολές που γράφουν οπουδήποτε, μόνο και μόνο για να μας ζοχαδιάσουν.

Γιατί αν έπιαναν το παρολί χαλάλι… Θα έλεγες από μέσα σου, “πήγαν ταμείο και δικαιολογημένα το γιορτάζουν”. Οι συγκεκριμένοι τύποι, όμως, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το κουμάρι και το τζόγο γενικότερα.

Ίσα ίσα που όταν ακούνε τη λέξη στοίχημα βγάζουν σπυριά. Το θεωρούν αμαρτία, όπως την κλεψιά, την μοιχεία και την ψευδομαρτυρία. Απλά γουστάρουν να παθιάζονται, γιατί είναι στη φύση του Έλληνα να υποστηρίζει μια ομάδα σαν οπαδός (συνήθως αυτή που κερδίζει).

Τέλος πάντων, την υγεία μας να έχουμε και τα υπόλοιπα διορθώνονται.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Ο Καθηγητής, ύστερα από την χθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίαση της επιστημονικής του ομάδας, αποφάσισε να σας προτείνει δυο παρολί. Ένα για σήμερα και ένα για αύριο Κυριακή.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

2ΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΕΡΟΥ – ΔΑΝΙΑ : 1 DNB (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΝΙΓΗΡΙΑ : 1

2ΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΣΕΡΒΙΑ : 2 DNB (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ :1

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.