Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος Λέσι


Την πόρτα του ανακριτή Πολυγύρου θα περάσει σήμερα ο Κλοντ Τζέιμς Λέσι, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του, Λέλα Μαυρομάτη, στη Χαλκιδική και είχε αρπάξει το γιο του Φοίβο.

Ο συζυγοκτόνος είχε εντοπιστεί από την Αστυνομία σε μια καλύβα, ένα χιλιόμετρο από το χωριό που διέμενε στην Ορμύλια. Ο μικρός Φοίβος νοσηλεύεται στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Πολυγύρου υπό την επίβλεψη παιδοψυχολόγου.

Ο Λέσι φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του και δεν ήταν έγκλημα της στιγμής, όπως εκείνος υποστηρίζει. Στο σακίδιο πλάτης είχε και κάποια τρόφιμα, ένα ακόμη δείγμα του δολοφονικού σχεδίου σε συνδυασμό με την αρπαγή του 5χρονου Φοίβου. Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με κάποιες άλλες ενδείξεις, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο Λέσι ήταν απόλυτα προετοιμασμένος για το έγκλημα, αλλά και για τη φυγή του στην Αλβανία.

Όπως επισημαίνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έρχονται σε επαφή μαζί του ο κατηγορούμενος δεν έχει ζητήσει κάτι, δεν θέλησε ούτε ο ίδιος ούτε και οι γονείς του στην Αλβανία να επικοινωνήσουν. Το μόνο που φαίνεται να ξεστόμισε προχθές όταν ρωτήθηκε για τον Φοίβο ήταν: «Πάντα είχα αδυναμία στον Φοίβο. Γι’ αυτό μετά το έγκλημα πήρα αυτόν και όχι τον Ιάσονα. Ο μικρότερος θα μου δημιουργούσε και λιγότερα προβλήματα στη διαφυγή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.