Διαθεσόπουλος: «Δύσκολη κλήρωση για τις γυναίκες»

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κλήρωση της Εθνικής γυναικών σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο.

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κλήρωση της Εθνικής γυναικών σύμφωνα με τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας υπογράμμισε πως το έργο της δευτεραθλήτριας Ευρώπης θα είναι αρκετά δυσκολότερο, συγκριτικά με αυτό τον ανδρών.

Αρχικά, ο Διαθεσόπουλος τόνισε: «Παρά το γεγονός πως οι γυναίκες είναι στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας δεν έχουν ευκολότερο έργο από τους άνδρες, που είναι στο 4ο. Δεν έχει σειρά η κατάταξη. Όταν είσαι σε ένα δύσκολο γκρουπ, η συνέχεια είναι πιο εύκολη γιατί έχεις ευκολότερη διασταύρωση. Πάντως, εμείς θα δούμε την κλήρωση και τη Δευτέρα θα αξιολογήσουμε την κατάσταση».

Και συμπλήρωσε: «Ναι, θα μας στηρίξουν. Είναι θέμα Ολυμπιακής παρουσίας. Εφόσον προκριθούν οι αθλητές θα έχουν την οικονομική βοήθεια».

Τέλος, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τόνισε: «Αυτό που με νοιάζει εμένα είναι οι ομάδες να έχουν καλή απόδοση και μια καλή πορεία. Δεν κοιτάζω την κλήρωση. Σημασία έχει η προετοιμασία. Ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι μπορεί να χαθεί και να σε πετάξει εκτός διοργάνωσης. Ελπίζω οι ομάδες μας να πάνε καλά γιατί τα αθλήματα αυτά τα συντηρεί η παρουσία τους στην Ολυμπιάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.