Συνέχισε να είναι έξαλλος με Γκόντα ο «Ζοτς»

Να ξεπεράσει τον εκνευρισμό του θέλησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και όταν τελικά εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ήταν πιο ήρεμος.

Να ξεπεράσει τον εκνευρισμό του θέλησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και όταν τελικά εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ήταν πιο ήρεμος. Αυτό διήρκεσε μέχρι τη στιγμή που αναφέρθηκε ξανά στη διαιτησία του Σπύρου Γκόντα!
Παρόλα αυτά, ο κόουτς του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε «δίκαιη» τη νίκη του Ολυμπιακού και έδωσε «συγχαρητήρια» στον κουμπάρο του, Ντούσαν Ίβκοβιτς.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την δίκαιη νίκη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα και δυστυχώς συνεχίσαμε άσχημα. Ήμασταν νευρικοί χωρίς λόγο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πίεζε. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα επιστρέψαμε στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Η δουλειά του προπονητή όμως είναι να ενθαρρύνει τους παίκτες να παίξουν μέχρι τέλους. Αυτό κάναμε και στην τελευταία περίοδο γυρίσαμε στο παιχνίδι και διεκδικήσαμε τη νίκη», τόνισε αρχικά.
Σειρά είχε η διαιτησία και συγκεκριμένα ο Γκόντας, αν και εξήγησε πως δεν θεωρεί τους ρέφερι υπεύθυνους για την ήττα των «πρασίνων». «Θέλω να είμαι ευθύς. Είναι γνωστά τα κριτήρια του παιχνιδιού και οι κανονισμοί. Ο Γκόντας δεν έδωσε το αντιαθλητικό που γίνεται ξεκάθαρα στον Βουγιούκα. Αυτό το φάουλ είναι για σεμινάριο. Και αμέσως μετά που δεν το σφύριξε το αντιαθλητικό, έδωσε τεχνική ποινή στον Γιασικεβίτσιους για ανάρμοστη διαμαρτυρία, εκβιάζοντας ουσιαστικά την έκβαση του ματς. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με αυτή την σημασία, μπορείτε να βρείτε πολλές φάσεις που παίκτες αντιδρούν με τέτοιο τρόπο διεκδικώντας το δίκιο τους. Άρα εκείνη την στιγμή ο κ.Γκόντας αποφάσισε. Γίνεται ξεκάθαρο αντιαθλητικό φάουλ, δεν σφυρίζεται, δίνεται τεχνική ποινή και αντί να έχουμε εμείς την μπάλα στο πλάι, δίνονται στον Ολυμπιακό βολές. Ελπίζω ότι οι ιθύνοντες θα δουν σοβαρά το παιχνίδι. Εγώ θα το δω τουλάχιστον 3 φορές και θα το αναλύσω. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι διαιτητές. Για το τελευταίο σουτ, αν ήταν δίποντο ή τρίποντο δεν έχω λόγο μην πιστέψω τον διαιτητή. Τον πιστεύω, αλλά τι είδους πρωτάθλημα είναι αυτό που καλεί τον δημοσιογράφο που περιγράφει το ματς να τον ρωτήσει αν είναι δίποντο ή τρίποντο; Κάνουμε πλάκα ή έχουμε σοβαρή διοργάνωση; Δεν έχω λόγο μην πιστέψω και τον δημοσιογράφο, αλλά δεν είναι δουλειά του να αποφασίζει. Στην γραμματεία ζητήσαμε να μπορούν να βλέπουν οι διαιτητές το ριπλέι για να τους βοηθηθούν σε τέτοιες δύσκολες αποφάσεις. Δώσαμε συγχαρητήρια στον κουμπάρο μου και στον Ολυμπιακό. Ζητώ από τον Γκόντα να μου πει αν θυμάται ένα παιχνίδι που δεν έχει σφυρίξει τεχνική ποινή στον Παναθηναϊκό; Τσεκάρετέ το. Θα έχει ενδιαφέρον. Δεν θέλω να λέω ονόματα. Είμαι εδώ 13 χρόνια και ξέρετε αν μιλάω ή όχι. Αυτό το φάουλ κόντρα στον Βουγιούκα είναι ξεκάθαρο αντιαθλητικό», ήταν τα λόγια του.
Μετά από όλα αυτά, ρωτήθηκε για το κατά πόσο τελικά φταίει η διαιτησία για το ατυχές αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού και ο «Ζοτς» θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λέγοντας πως «όχι δεν είπα ότι το έκριναν οι διαιτητές. Ξέρω πως θα τα μεταφράσετε όπως θέλετε. Ξέρω πολύ καλά τι είπα. Εχω το δικαίωμα να λέω κάτι που είναι αλήθεια. Δείξτε το σε όποιον θέλετε το βίντεο και θα δείτε τι εννοώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.