Μίσσας: «Με τον κόσμο μας στο Κερατσίνι για τον τίτλο»

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση ενός τρίτου διαδοχικού νταμπλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, κάτι που έχει την ευκαιρία να πετύχει την Κυριακή (13/5) στο Κερατσίνι απέναντι στον Φάρο.

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση ενός τρίτου διαδοχικού νταμπλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, κάτι που έχει την ευκαιρία να πετύχει την Κυριακή (13/5) στο Κερατσίνι απέναντι στον Φάρο.

Οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται με 3-0 στη σειρά των τελικών, καθώς μετέφεραν τις 2 νίκες από την κανονικη διάρκεια και καθώς δεν έχουν ηττηθεί ούτε μία φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Α1, προβάλλουν φαβορί για «σκούπα» στη σειρά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, με δηλώσεις του, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά να βρεθεί στο Κερατσίνι, ώστε να βοηθήσει τις παίκτριές του να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη και το νταμπλ: 

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι για τη σειρά των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Φάρο, αυτήν την φορά στην έδρα του στο Κερατσίνι. Είναι μία αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να τηρήσουμε με μεγάλη συνέπεια τα αμυντικά μας πλάνα και από εκεί και πέρα στην επίθεση, να “χτυπήσουμε” τις αδυναμίες κάποιων κομματιών στην άμυνα του Φάρου. Από την άλλη, αξίζει να πούμε ότι και στο πρώτο ματς στη Γλυφάδα ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει. Τώρα παίζουμε στο Κερατσίνι και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο, έτσι ώστε να έχουμε και την υποστήριξή του και να μπορέσουμε μαζί τους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.