Μετράει αντίστροφα ο Λέτο

«Μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου να είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ φέρεται να δίνει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος της φυσικής κατάστασης.

«Μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου να είναι έτοιμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ φέρεται να δίνει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος της φυσικής κατάστασης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να βρεθεί στην αποστολή της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο του στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μπροστά στους φιλάθλους του «τριφυλλιού». 

Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει το αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του για το συγκεκριμένο ματς. Για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Πράνιτς και Εβαντζελίστα, οι οποίοι θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν τους «πράσινους» να εξετάζουν το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας με τον Μάικλ Εσιέν, καθώς δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι, με την έως τώρα προσφορά του παίκτη. Ο Στραματσιόνι φέρεται να μην υπολογίζει τον 32χρονο Γκανέζο, εν όψει της νέας σεζόν και έχει κάνει τη σχετική εισήγηση στη διοίκηση των «πράσινων». Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.