Φιλική νίκη επί του Εθνικού Αστέρα

Ο Πανιώνιος επικράτησε 4-3 του Εθνικού Αστέρα, σε φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα.

Ο Πανιώνιος επικράτησε 4-3 του Εθνικού Αστέρα, σε φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, που έγινε την Δευτέρα στο “Απήλιον”. Ο Απόστολος Μάντζιος, χρησιμοποίησε τους παίκτες που έπαιξαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 35′ με γκολ που σημείωσε ο Νίκος Μήτρου. Ο Πατρίκ Ντιμπαλά ισοφάρισε για τους “κυανέρυθρους” στο 42′, όμως το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 1-2, καθώς στο τελευταίο λεπτό ο Ζαρογιάννης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Εθνικό Αστέρα.

Στην επανάληψη ο Μαστρογιάννης στο 50′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, όμως από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με κορυφαίο τον Ντιμπαλά κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Αρχικά στο 56′ ο Κούρντι με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-3 και στη συνέχεια ο Βέλγος επιθετικός ανέλαβε δράση. Στο 70′ ισοφάρισε σε 3-3 και στο 80′ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, πετυχαίνοντας χατ τρικ και δίνοντας τη νίκη στον Πανιώνιο με 4-3.

Πανιώνιος: Μιχαηλίδης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρντι, Αντούνιες, Αναστασόπουλος, Μενδρινός, Μιλοβάνοβιτς, Οκόγιε, Αμπντουλάγιεφ, Ντιμπαλά.
Επαιξαν και οι:Γκέζος, Σμυρλής, Σαμαρόπουλος, Σταματής, Πόγκασιτς, Κούρος, Ντούνης.

Εθνικός Αστέρας: Γκούσεφ, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Δάρρας, Ζαρογιάννης, Μαστρογιάννης, Μήτρου, Σκάρος, Πασάς, Γκεμίσης, Γουδέλης.
Επαιξαν και οι: Βουρεξάκης, Λαγός, Κασνέτσης, Τλούπας, Μακρής, Γιακούμπ, Κολιάκης, Αδαμάκης, Καλδέλης.

Πριν από την φιλική αναμέτρηση, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Επόμενη προπόνηση της ομάδας, την Τρίτη στις 11:00 στο “Απήλιον”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.