Φιλιππής: “Δεύτερη οικογένεια ο Πανιώνιος”

Το "διαζύγιο" του Φιλιππή ήταν ξαφνικό με τον Πανιώνιο και η αλήθεια είναι πως ο κόσμος του Πανιωνίου που είχε αγαπήσει τον προπονητή τερματοφυλάκων δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ο 59χρονος προπονητής μίλησε για το "διαζύγιο" με τους "κυανέρυθρους", ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Το “διαζύγιο” του Φιλιππή ήταν ξαφνικό με τον Πανιώνιο και η αλήθεια είναι πως ο κόσμος του Πανιωνίου που είχε αγαπήσει τον προπονητή τερματοφυλάκων δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Ο 59χρονος προπονητής μίλησε για το “διαζύγιο” με τους “κυανέρυθρους”, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο www.panionianea.gr: 

“Ήταν μια εξέλιξη που για να είμαι ειλικρινής δεν την περίμενα. Όλα αυτά τα χρόνια που φορούσα τη φόρμα του Πανιωνίου πάντα κοιτούσα και προσπαθούσα για το καλύτερο για την ομάδα. Ακόμα και όταν έφευγα από το γήπεδο και πήγαινα στο σπίτι μου μετά την προπόνηση κοίταζα πως θα βελτιώσω τους τερματοφύλακες μου. Τέσσερα χρόνια πέρασα πολλές όμορφες στιγμές στον Πανιώνιο, παρά τις πολλές δυσκολίες που υπήρχαν. Πάντα φρόντιζα να δίνω ότι περισσότερο μπορούσα για αυτή την ομάδα”.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα μηνύματα αγάπης που έχει δεχτεί από τον κυανέρυθρο κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τα βρήκε με την διοίκηση του Πανιωνίου στο οικονομικό κομμάτι για την ανανέωση της συνεργασίας τους:

“Τα μηνύματα που έχω δεχθεί από τον κόσμο του Πανιωνίου εκτός από την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου, μου δείχνουν ότι όλα αυτά τα χρόνια έκανα σωστά τη δουλειά μου. Με τη διοίκηση του Πανιωνίου δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε σε νέο συμβόλαιο, υπήρξε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι που δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω, αν και δεν σας κρύβω πως ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια νιώθω τον Πανιώνιο σαν δεύτερη οικογένειά μου. Έκανα πολλούς φίλους”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του στον Πανιώνιο και τον κόσμο του για τη νέα σεζόν, ενώ ευχαρίστησε τόσο την διοίκηση της ΠΑΕ για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τους φιλάθλους του συλλόγου για την υποστήριξη τους:

“Εύχομαι στον σύλλογο να πετύχει κάθε στόχο που θα έχει τη νέα σεζόν, να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και ο κόσμος του Πανιωνίου να απολαμβάνει μόνο επιτυχίες γιατί του αξίζουν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΠΑΕ για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια και φυσικά τον κόσμο του συλλόγου για την υποστήριξη του τόσο προς τα εμένα όσο και γενικότερα προς την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.