Να μείνουμε πρώτοι…

Παρά την μείωση της διαφοράς στην κορυφή οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η κατάκτηση του τίτλου είναι στα δικά τους χέρια.

Παρά την μείωση της διαφοράς στην κορυφή οι παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η κατάκτηση του τίτλου είναι στα δικά τους χέρια. “Αν εμείς συνεχίσουμε τον δρόμο μας, κανείς δεν πρόκειται να μας απειλήσει” έλεγαν στο πράσινο στρατόπεδο της Κυριακή το βράδυ.

Το +2 μπορεί να λειτουργήσει και σαν ξυπνητήρι για τους “πράσινους” ενόψει των 10 τελευταίων αγωνιτικών του πρωταθλήματος.  Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πάντως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς ο Κουίνσι έχει βγει νοκ-άουτ με διάστρεμμα και ο Λέτο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Σα να μην έφταναν αυτά θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς (Ξάνθη εντός, Εργοτέλη εκτός, ΠΑΟΚ εντός και ΑΕΚ εκτός) θα εκτίσουν την ποινή τους Ζέκα και Βιτόλο, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Όσο για τον Καντέ, ο οποίος σκόραρε με πέναλτι χτες στη νίκη πρόκριση του Μάλι, θα αγωνιστεί την Τετάρτη στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα και στην καλύτερη περίπτωση θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.